HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Kodin ja maailman välissä.

Valmistamme ikkunoita jo neljännessä polvessa.

Ikkunat ja akkunat jo kolmannessa polvessa.

HR-Ikkunat Ruhkala Oy on ikkunatehdas, joka on perustettu 1957

HR-Ikkunat RUHKALA OY on perustettu 1957. Valmistamme tukevat ja aikaa kestävät puuikkunat ja puu-alumiini-ikkunat.

Ikkunoita neljännessä polvessa

Yrityksen perustaja Heikki Ruhkala s. 1911 aloitti toiminnan nuorena miehenä kotinsa yhteydessä, kuten ennen oli tapana. Sotien jälkeen Heikki jatkoi toimintaa valmistaen kaikkia kotirakentamisessa tarvittavaa puusepäntuotetta, ikkunoita, ovia ja huonekaluja.

Heikki Ruhkala oli perustamassa yhtenä osakkaana Ylivieskan Puuseppiä ja kulki poikiensa kanssa Ylivieskassa töissä.
Poikien aikuistuessa Heikki vuokrasi toimintaansa varten tilat Kalajoen Tyngänkylältä ja vuonna 1957 valmistui hänen rakentamansa oma halli nykyiselle paikalle.

Tällä paikalla olemme jatkaneet toimintaamme laajentaen tiloja ja kehittäen konekantaa, keskittyen ikkunoiden ja akkunoiden valmistukseen. Nyt ovat pojat toisessa polvessa siirtyneet sivuun ja kolmannessa sekä neljännessä polvessa jatkamme ikkunoiden valmistusta, kehittäen valmistusta ajan vaatimusten mukaisesti. Lue täältä lisää jälleenmyyjistämme sekä siitä millainen yritys olemme.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Työntekijöitä tehtaallamme on 25-30 henkilöä, joista osa on ollut jo pitkään tehtaalla. Hyvät ja ammattitaitoiset työntekijät ovat kanssamme jatkamassa laadukasta tuotantoamme, jota kehittämme edelleen asiakkaittemme tarpeisiin.  Uutta työvoimaa olemme saaneet joukkoomme kiitettävästi aina tarvittaessa. Täältä näet, onko meillä tällä hetkellä työpaikkoja auki.

Erotumme eduksemme osaamisen ohella myös moniulotteisella vastuullisuudella. Täältä voit lukea lisää monipuolisesta vastuullisuudestamme

Miksi valita HR-Ikkunat?

Ikkunamme ovat energiatehokkuudeltaan ja äänieristysominaisuuksiltaan Suomen tehokkaimpia. Täältä voit tutustua ikkunamalleihimme.

Tutustu asiakkaittemme kokemuksiin tai lue meidän mielestämme viisi hyvää syytä valita meidät ikkunantoimittajaksi.

Asiakaspalvelumme saa paljon kiitosta ystävällisyydestä ja nopeista vastauksista tarjouspyyntöihin. Täältä näet sinua palvelevat kasvot, kurkkaa ja ota yhteyttä!

p. (08) 466 320
myynti@hrikkunat.fi
tai yhteydenottolomakkeellamme


OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

HR-Ikkunat
Kodin ja maailman välissä