HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Kodin ja maailman välissä.

Valmistamme ikkunoita jo kolmannessa polvessa.

Ikkunat ja akkunat jo kolmannessa polvessa.

HR-Ikkunat Ruhkala Oy on ikkunatehdas, joka on perustettu 1957

HR-Ikkunat RUHKALA OY on perustettu 1957. Valmistuksessamme ovat puuikkunat ja puu-alumiini ikkunat.

Ikkunoita kolmannessa polvessa

Liikkeen perustaja Heikki Ruhkala s. 1911 aloitti toiminnan nuorena miehenä kotinsa yhteydessä kuten ennen oli tapana. Sotien jälkeen Heikki jatkoi toimintaa valmistaen kaikkia kotirakentamisessa tarvittavaa puusepäntuotetta, ikkunoita, ovia ja huonekaluja.

Heikki Ruhkala oli perustamassa yhtenä osakkaana Ylivieskan Puuseppiä ja kulki poikiensa kanssa Ylivieskassa töissä.
Poikien aikuistuessa Heikki vuokrasi toimintaansa varten tilat Kalajoen Tyngänkylältä ja vuonna 1957 valmistui hänen rakentamansa oma halli nykyiselle paikalle.

Tällä paikalla olemme jatkaneet toimintaamme laajentaen tiloja ja kehittäen konekantaa, keskittyen ikkunoiden ja akkunoiden valmistukseen. Nyt ovat pojat toisessa polvessa siirtyneet sivuun ja kolmannessa polvessa jatkamme ikkunoiden valmistusta, kehittäen valmistusta ajan vaatimusten mukaisesti.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Työntekijöitä tehtaallamme on 25-30 henkilöä, joista osa on ollut jo pitkään tehtaalla. Uutta työvoimaa olemme saaneet joukkoomme kiitettävästi. Hyvät ja ammattitaitoiset työntekijät ovat kanssamme jatkamassa laadukasta tuotantoamme jota haluamme kehittää edelleen asiakkaittemme tarpeisiin.