HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

HR Parvekeovi

Tervetuloa valo ja luontonäkymä!

HR Parvekeovi on ulosaukeava lasiaukollinen parvekeovi.

HR Parvekeovi - Tervetuloa valo ja luontonäkymä!

HR Parvekeovi on ulosaukeava lasiaukollinen parvekeovi. Se soveltuu erinomaisesti niin parvekeoveksi, kodinhoitohuoneen oveksi kuin puutarhaoveksi pitkäsulkijalukon avulla. Parvekeoven iso lasiaukko antaa kotiisi lisää valoa ja tuo luontonäkymät osaksi kotisi sisustusta.

HR Parvekeovella saat yhtenäisen julkisivun parvekeoven ulkopuolen alumiinipinnan ansiosta. Ulkopinnan värivaihtoehtoina ovat valkoinen (RAL 9010), tummanharmaa (RAL 7024) ja ruskea ((RR32). Parvekeoven lasikorkeus on vapaasti määritettävissä, joten saat oven sopimaan mainiosti viereisten ikkunoiden korkeuteen.

HR Parvekeovi kestää ankaratkin sääolosuhteet ja pitää lämmön sisällä!

Alumiinisen ulkoverhoilun vuoksi HR Parvekeovi on erittäin säänkestävä ja puuovia huoltovapaampi. Sateenpitävyys- ja tuulenpaineen kestävyysluokitukset ovat parasta mahdollista luokkaa, joten tämä ovimalli on kuin tehty merenrannalla sijaitsevaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoon! Myös ilmanpitävyys- ja lämmöneristävyysluokitukset ovat huippuluokkaa.

HR Parvekeoven tukeva kehärakenne pitää lämmön sisällä kaksinkertaisen tiivistyksen ansiosta. Isokaan lasiaukko ei päästä lämpöä karkaamaan kolminkertaisen eristyslasielementin vuoksi. Yhdessä tämä tehokas ovi- ja lasitiivistys varmistaa sen, että lämpö pysyy kovallakin pakkasella sisätiloissa. Ovissa on myös vakiona saarnista valmistettu kynnys alumiinisella etureunalla ja kulutusta kestävällä listalla.

Autamme mielellämme löytämään juuri oikean ovimallin sinun kotiisi

Parvekeoven valinnassa on otettava huomioon oven aukeamissuunta, ikkunan koko, oven väritys sekä lisävarustelut, kuten sälekaihtimet, lukkorunko ja säädettävät vastaraudat.

Ovi toimitetaan aina karmeineen ja halutuilla lisävarusteilla varustettuna ja valmiiksi pakattuna sekä kevyesti sääsuojattuna lyhytaikaista ulkovarastointia varten.

Autamme mielellämme oikean parvekeovimallin valinnassa - ota yhteyttä!

Tarkemmat tekniset tiedot, koot ja sääolosuhdeluokitukset näet esitteestämme, joka aukeaa uuteen ikkunaan klikkaamalla.


Lataa esite »

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! »