HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Ikkunoihin kotimaiset
lisävarusteet

Ikkunoiden lisävarusteet


Kannamme vastuullisuutta käyttämistämme ikkunamateriaaleista - myös lisävarusteiden osalta. Eristyslaseihin käytettävä välilistajärjestelmä on alansa laadukkain ja palkittu Super Spacer®. Lisävarusteina käytämme ikkunoissa muun muassa kotimaisen SOLARin korkealuokkaisia tuotteita. 

Tutustu HR-Ikkunoiden ikkunoissa käytettäviin lisävarusteisiin:

Ikkunaan integroitu säleverho

Ikkunoiden integroidut säleverhot

Integroitu säleverho sulautuu ikkunan luonnolliseksi osaksi. Mekanismi on puitteen takana piilossa ja sälekaihtimen säätö tapahtuu puitteen pintaan asennettua nuppia kiertämällä. 

Sälekaihtimiin on saatavilla useita värivaihtoehtoja. SOLAR handy SWEET -integroitu säleverho on todettu erittäin kestäväksi ja on myös ainoa markkinoilla oleva ilmatiivis käyttölaite. Saatavilla meiltä tilattuihin ikkunoihin tehtaallamme valmiiksi asennettuna. 

Lue lisää säleverhoista Solarin sivuilta


Alumiini-irtoristikko ikkunaan, valmiiksi asennettuna

Ikkunoiden irtoristikot

Helppokäyttöinen, pesun ajaksi irrotettava alumiini-irtoristikko. Asennetaan valmiiksi tehtaalla. Useita värivaihtoehtoja. Sileäpintaisesta alumiinista valmistettu SOLAR candy -irtoristikko asennetaan ikkunan tai oven lasipintaan, joko ulkopuolelle tai ikkunan välitilaan.

Lue lisää irtoristikosta Solarin sivuilta.


Ikkunan hyönteispuite, asennetaan valmiiksi tehtaalla

Ikkunan hyönteispuitteet

SOLARin alumiinikehyksinen hyönteisverkko, hyönteispuite eli hyttysverkko, jotka sulautuvat ikkunan huomaamattomaksi osaksi. Hyönteissuojien avulla päästät raikkaan tuulahduksen kesäilmaa kotiisi, mutta pidät pörriäiset pihalla!

Hyönteispuitteet voidaan varustaa allergiaverkolla tai vahvalla alumiiniverkolla. Asennetaan valmiiksi tehtaalla. 

Tutustu hyönteispuitteisiin! 


Ikkunan karmiin asennettava Biobe-korvausilmaventtiili

Biobe-korvausilmaventtiilit

Karmiin asennettava Biobe DUO -venttiili koostuu ilmavirtaa tasaisesti huonetiloihin levittävästä venttiilistä ja ohjaavasta suodatinyksiköstä sekä tehokkaasta H-sarjan äänenvaimentimesta. Biobe DUO on kehitetty vaimentamaan tehokkaasti taajama-alueiden tieliikenne- ja lentomelua.

Lisävarusteena on saatavilla myös Biobe-allergeenisuodatin, joka kerää tehokkaasti ilman allergeeneja, kuten siitepölyä kuitenkaan tukkeutumatta tai ilmamäärien kärsimättä.

Lue lisää Biobe-korvausilmaventiilistä.

HR-Ikkunoiden omavalmiste, helppokäyttöinen puinen irtoristikko

Ikkunan puinen irtoristikko

HR-Ikkunoiden itse valmistama, puinen, helppokäyttöinen irtoristikko ikkunaan.

Kysy lisää meiltä!