HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Ikkunaremontti kuukausimaksulla!

Maksa osissa, säästä lämmityskustannuksissa heti.

Osamaksulla säästät myös lämmityskustannuksissa heti

Uusien ikkunoiden saaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja joustavaa. HR-Ikkunat tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden joustavaan ikkunaremonttiin. HR-Ikkunan välittämällä OP Rahoituksella saat uudet ikkunat juuri sinulle sopivalla kuukausimaksulla. Rahoituksen hakeminen ei vaadi pankissa käyntiä, vaan voit rauhassa tutustua rahoituksen ehtoihin kotona. Rahoituspäätöksen saat heti eikä myönteinen päätös vaadi käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Myönteisen päätöksen saatuasi voit tilata juuri teille sopivat ikkunat, ilman rahan sanelemaa kompromissia. Maksamalla ikkunaremontin osissa rahaa jää myös arjen pyörittämiseen.

Ostamalla uudet ikkunat nyt, aloitat myös säästämisen lämmityskustannuksissa saman tien. Samalla kun maksat ikkunaremonttia kuukausi kerrallaan pois, uudet ikkunat säästävät lämmityskustannuksissa ensimmäisestä kuukaudesta alkaen. Uudet ikkunat lisäävät välittömästi myös asumisviihtyisyyttä miellyttävän ulkoasun lisäksi vedon tunteen vähenemisenä. 


Ikkunaremontti joustavalla OP Rahoituksella

Pilkkomalla ikkunaremontin maksut osiin, sinulle jää rahaa käyttöön myös arjen pyörittämistä varten. Voit määrittää kuukausierän haluamallesi summalle, lainasummasta hieman riippuen, mutta alkaen 50€/kk.

Esimerkiksi omakotitaloon, johon asennetaan 8 kappaletta HR-Ikkunoiden perusikkunoita sälekaihtimilla, ikkunaremontin hinta on noin 6000 €. HR-Ikkunat Rahoituksen avulla saat uudet ikkunat vain 102€ kuukausimaksulla laina-ajan ollessa alle seitsemän vuotta.* Vähän reilulla satasella kuussa saat uudet ikkunat! Turhempaankin saa menemään samankokoisen summan kuukaudessa.*

Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä. Luottokustannukset sisältävät vuotuisen koron sekä kuukausittaisen tilinhoitomaksun. Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 6 000 € luotolle on 10,25 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,70 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 8 212 €.Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 102 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Luottohakemuksessa saat tarkemmat ja ajankohtaiset korkotiedot.


Maksa uudet ikkunat joustavalla OP Rahoituksella.

OP Rahoitus voidaan myöntää täysi-ikäiselle, Suomessa asuvalle ja työskentelevälle henkilölle, jolla on säännölliset tulot eikä ole maksuhäiriömerkintöjä.

Maksat lainaa valitsemasi kuukausierän mukaan ja voit milloin tahansa maksaa myös ylimääräisiä suorituksia tai koko lainan pois ilman ylimääräisiä kuluja. Ensimmäinen eräpäivä on noin kuukausi toimituksesta.

Lisäksi OP Rahoituksesta maksetut korot voit vähentää verotuksessa, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon peruskorjaus. Rahoitus kerryttää myös Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia, joilla voi maksaa esim. OP Vakuutuksen vakuutusmaksuja. Muistathan myös, että asennustyöstä voi hakea kotitalousvähennystä.

Miten haen OP Rahoitusta?

  1. Ensimmäisenä kannattaa ottaa yhteyttä HR-Ikkunoiden jälleenmyyjään tai suoraan myyntiimme. Asiantuntevat myyjämme opastavat sinua kartoittamaan ikkunatarpeesi, neuvovat mittausohjeissa sekä muistuttavat huomioon otettavista seikoista. Tarvittaessa saat myös ilmaisen asiantuntijan paikan päälle kartoittamaan ikkunatarpeesi. Ikkunakartoituksen perusteella voit lähettää meille tarjouspyynnön. Vastattuamme tarjoukseesi saat selville kustannusarvion ja voit tehdä rahoitushakemuksen nettisivuillamme.
  2. Klikkaamalla alla olevaa linkkiä, voit rauhassa tutustua OP Rahoituksen ehtoihin ja sitten jatkaa hakemuksen tekemistä, kun haluat. Tähän rahoitukseen et tarvitse takaajia, vakuuksia tai käsirahaa. Luottopäätöksen saat heti ja voit samantien laittaa ikkunaremonttiprojektin vireille.
  3. Saatuasi myönteisen rahoituspäätöksen, voit hyväksyä tarjouksemme. Saamme tiedon nettisivujemme kautta tehdyistä hyväksytyistä luottopäätöksistä sähköpostitse. Meille näkyvässä luottopäätöksessä näkyvät asiakkaan nimi, myönnetty summa, luottopäätösnumero sekä asiakkaan osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Hienoa! Olet enää pienen askeleen päässä uusista ikkunoista. Tutustu OP Rahoituksen korkoihin ja muihin ehtoihin kaikessa rauhassa Hae rahoitusta-linkistä ja ota sitten meihin yhteyttä.