HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Katso mitä hyödyt talvikauden
ikkunaremontista!

Ikkunaremontti kannattaa tehdä talvella:

Talvi on usein jopa parempi ajankohta ikkunoiden vaihtamiseen kuin kesä. Ainoa ero talvella tehtävässä ikkunaremontissa on talvieristevaahdon käyttö, joka mahdollistaa tilkeraon eristyksen jopa -20 asteessa.

Usein myös pelätään, että talvella ikkunoiden vaihdon yhteydessä asunto jäähtyy huomattavasti. Sulkemalla väliovet saadaan kuitenkin estettyä asunnon liika jäähtyminen. Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan, jolloin yksi ikkuna-aukko on avoinna vain noin vartin, korkeintaan puoli tuntia. Tämä vastaa samaa aikaa, kuin kunnon tuuletus. Saat samalla kertaa siis myös tuuletuksen kesän pölyille!

Pakkastalvi myös säästää piha-alueita. Jäisessä maassa ikkuna-asentajien, jätelavan ja mahdollisten nostimien jättämät jäljet nurmikko- ja kukkapenkkialueille jäävät pieniksi.

Ikkunaremontoijat, toimitusaika nyt vain kolme viikkoa!

Talvella tehdyn ikkunaremontin ehdottomasti toiseksi suurin etu on ikkunoiden nopeampi saatavuus. Ikkunatehtaiden suurin sesonki on kesäisin, jolloin myös toimitusajat ovat pidemmät. Nyt tilattujen ikkunoiden toimitusaika on jopa vain 3 viikkoa!

Talvella hinnat ovat edullisemmat

Talvella tehdyn ikkunaremontin suurin etu on ikkunoiden edullisempi hinta. Ikkunatehtaiden suurin sesonki on kesäisin, jolloin toimitusajat ovat pidemmät ja kysyntä suurta.

Talvella tehty ikkunaremontti tuo energiasäästöjä heti eikä vasta kesän jälkeen. Myös asumisviihtyisyys paranee kertaheitolla!

Rakentajat, talvikampanjassamme tarjoamme uusille ikkunoillesi varastoinnin! 

Nyt tarjoamme uusille ikkunoillesi varastoinnin. Tilaa nyt ja me varastoimme ikkunat tarvittaessa maaliskuun 2021 loppuun saakka veloituksetta! Näin sinun ei tarvitse huolehtia uusille ikkunoillesi varastointia, mikäli rakennustyömaalla ikkunoiden asentaminen on ajankohtaista vasta keväällä. Hyödynnä siis talviajan hinta nyt ja vastaanota ikkunat vasta myöhemmin.

Mikäli remonttia on tarkoitus tehdä laajemmastikin, kannattaa ikkunaremontti erityisesti tehdä talvella. Eri aikoina suoritetut remontit tuovat joustavuutta remonttiaikatauluun. Lisäksi työ on turvallisempaa kun samalla tontilla ei häärää useampia remontin tekijöitä materiaalivarastoineen.

Mikäli haluat aloittaa lämmityskuluissa säästämisen sekä parantaa asumisviihtyisyyttä ja kotisi arvoa jo kuukauden päästä, niin tilaa HR-Ikkunoilta laadukkaat ja kestävät ikkunat. Meiltä myös avaimet käteen -palveluna ikkunoiden ammattitaitoinen asennus.

Jätä yhteydenpyyntö alla olevasta linkistä, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. 

Yhteydenottopyyntö eikä sitä mahdollisesti seuraava tarjous ei sido sinua mihinkään.Kotimaisena perheyrityksenä meille LAATU on elinehto!


Valmistamme kestävät ikkunat yli 60 vuoden kokemuksella.


Ystävällinen ja nopeasti reagoiva asiakaspalvelu!


Lisävarusteita runsaasti: mm. erikoislasit, tuuletusventtiilit, säleverhot ja ristikot oviin ja ikkunoihin sekä oviin lukkopesät.


Avattavilla ikkunoilla markkinoiden PARAS U-arvo.
(0,55 W/m2K)