HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Katso mitä hyödyt talvikauden
ikkunaremontista!

Kannattaako ikkunaremonttia tehdä talvella?

Kannattaa. Talvi saattaa olla jopa parempi ajankohta ikkunoiden vaihtamiseen kuin kesä. Ainoa ero talvella tehtävään ikkunaremonttiin on talvieristevaahdon käyttö, joka mahdollistaa tilkeraon eristyksen jopa -20 asteessa.

Talvella tehdyn ikkunaremontin suurin etu on ikkunoiden nopeampi saatavuus. Ikkunatehtaiden suurin sesonki on kesäisin, jolloin myös toimitusajat ovat pidemmät. Talvella tehtyjen ikkunoiden toimitusaika jopa vain 3 viikkoa!

Talvella myös hinnat ovat edullisemmat!

Talvella tehty ikkunaremontti tuo energiasäästöjä heti eikä vasta kesän jälkeen!

Me tarjoamme uusille ikkunoillesi myös varastoinnin. Tilaa nyt ja saat ikkunoillesi tarvittaessa varastointiaikaa tammikuun loppuun saakka!

Mikäli remonttia on tarkoitus tehdä laajemmastikin, kannattaa ikkunaremontti tehdä talvella. Eri aikoina suoritetut remontit tuovat joustavuutta remonttiaikatauluun. Lisäksi työ on turvallisempaa kun samalla tontilla ei häärää useampia remontin tekijöitä materiaalivarastoineen.

Pakkastalvi myös säästää piha-alueita. Jäisessä maassa ikkuna-asentajien, jätelavan ja mahdollisten nostimien jättämät jäljet nurmikko- ja kukkapenkkialueille jäävät pieniksi.

Yleensä pelätään, että talvella ikkunoiden vaihdon yhteydessä asunto jäähtyy huomattavasti. Sulkemalla väliovet saadaan kuitenkin estettyä asunnon liika jäähtyminen. Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan, jolloin yksi ikkuna-aukko on avoinna vain noin vartin, korkeintaan puoli tuntia. Tämä vastaa samaa aikaa, kuin kunnon tuuletus. Saat samalla kertaa siis myös tuuletuksen kesän pölyille!

Mikäli haluat aloittaa energiakuluissa säästämisen jo kuukauden päästä, niin jätä tarjouspyyntö NYT!

Pyydä tarjous!


Yli 2000€ tilauksiin lahja kaupan päälle!

Saat Kärcherin akkukäyttöisen ikkunapesurin kaupan päälle yli 2000€ tilauksiin! Akkukäyttöisen ikkunapesurin ansiosta valuva vesi ei kastele ikkunanpuitteita ja lattiaa. Ikkunanpesu on jopa kolme kertaa nopeampaa kuin tavanomaisin menetelmin. Ikkunapesurin ansiosta voit pestä näppärästi vaikka yhden ikkunan kerralla, tekemättä suurta numeroa valmisteluista tai välineiden keräilystä. Hyödynnä etu ja lähetä tarjouspyyntö heti tänään!


Kotimaisena perheyrityksenä meille LAATU on elinehto!


Valmistamme kestävät ikkunat yli 60 vuoden kokemuksella.


Ystävällinen ja nopeasti reagoiva asiakaspalvelu!


Lisävarusteita runsaasti: mm. erikoislasit, tuuletusventtiilit, säleverhot ja ristikot oviin ja ikkunoihin sekä oviin lukkopesät.


Avattavilla ikkunoilla markkinoiden PARAS U-arvo.
(0,55 W/m2K)