HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Arvonta käynnissä!

Arvomme kahden yön hemmotteluloman Santa's Resort & Spa Hotel Saniin kahdelle! Miltä kuulostaisi puhtaat valkeat lakanat ja valmis aamupala? Entäs hyvin nukutun yön jälkeinen kävelylenkki merenrannalla, virkistävä uinti uimahallin puolella tai rentoutuminen kylpyläosaston porealtaassa, vai ehkä kaikki? Yleensä vastaamme kysymyksiin ikkunoiden ja ovien valintaan liittyen, mutta tiedämme myös reseptin onnistuneeseen lomaan! 

Osallistu arvontaan Facebook-sivullamme tykkäämällä HR-Ikkunat - Kodin ja maailman välissä -Facebook sivusta, arvontajulkaisusta ja kertomalla mitä suosittelet Kalajoella tai ylipäätään lomalla kokemaan/tekemään.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä:

HR-Ikkunat Ruhkala Oy

Osallistumisaika: 

1.11.-17.12.2019. Osallistumisaika päättyy 17.12.2019 klo 23.59. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymisen jälkeen.

Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan voi osallistua kuka tahansa Facebookin käyttäjä tykkäämällä Facebook-sivustamme ja arvonta-julkaisusta sekä kommentoimalla arvontajulkaisua. Voittaja arvotaan arvontaan osallistuneiden kesken.

Henkilötietojen käsittely:

Arvontaan osallistumisen yhteydessä mahdollisesti annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Palkinto:

Kaksi yötä kahdelle, 2vrk/2hh Superior-huoneessa Santa's Resort & Spa Hotel Sanissa Kalajoen Hiekkasärkillä.
Lahjakortit voimassa 31.12.2020 saakka (ei voimassa kesäkaudella 1.6.-31.8.2020).
Palkinnon arvo yhteensä 344€. Sisältäen majoituksen valitussa huoneluokassa, aamiaisen sekä kylpylän vapaan käytön.

Voitosta ja palkinnon luovuttamisesta ilmoittaminen:

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, nimi ilmoitetaan myös Facebook-sivulla. Mikäli arvonnan voittanutta henkilöä ei tavoiteta kahden viikon kuluessa (14vrk), on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa toinen voittaja osallistuneiden keskuudesta. 

Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu:

Lahjaa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai muuttaa rahaksi. Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu:

Kilpailun järjestäjä vastaa tarvittaessa mahdollisesta arpajaisverosta. Lahjaa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai muuttaa rahaksi. Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Milloin arvonta tapahtuu:

Arvonta suoritetaan 18.12.2019 klo 12:00. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, nimi ilmoitetaan myös Facebook-sivulla.