HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Tee ikkunavalinta meillä

Kun haluat tehdä kodistanne juuri teidän näköisenne, toimivan ja ekologisen energiakodin, niin uskomme voivamme auttaa. Vuoden 2020 blogisarjassamme julkaisemme ajankohtaista tietoa lasipintojen, ikkunoiden ja ovien valintaan liittyen. Pysy mukana ja kysy lisää, vastaamme mielellämme!

Haluatko suuret maisemaikkunat, jotka saavat kodin sulautumaan ympäristöönsä? Sopiiko teille paremmin pienemmät ikkunat?

Mitä mieltä olet luonnollisista puun värisistä ikkunanpuitteista? Valkoinen on ajaton, raikas ja puhtautta symboloiva valinta. Valitsisitko sittenkin tummat ikkunanpuitteet?

Kerro meille tarpeesi ja mieltymyksesi. Vastaamme ammattitaidolla ja selkokielellä. Toivottavasti teet ikkunavalintasi meillä!

Rakennusvaiheessa ikkunavalinta on yksi tärkeimmistä valinnoista

Vuonna 2020 voimme korvata osan perinteisistä rakennusmateriaaleista lasituotteilla päivänvalon sisään päästämiseksi ja visuaalisen yhteyden avaamiseksi. Kehityksen ansiosta lasipinta mahdollistaa energiatehokkuuden lisäksi mm. palo-, melu-, esine- ja henkilösuojan, henkilöturvallisuuden, itsepuhdistuvuuden ja korkeatasoiset sisustusratkaisut. 

Aloitamme uuden vuoden blogisarjan kertomalla asiakaslähtöisesti lasivalinnoista. Seuraava kirjoitus julkaistaan 15.1.2020.

Pysy kuulolla ja kysy lisää, vastaamme mielellämme! 

Valoisaa uutta vuotta toivoen HR-Ikkunat Ruhkala Oy