FI | EN | SE

Kotimainen menestystarina

Pohjalla vahva puusepänosaaminen

Heikki Ruhkala

HR-Ikkunat Ruhkala Oy ikkunatehdas on perustettu 1957

Yrityksen perustaja Heikki Ruhkala s. 1911 aloitti toiminnan nuorena miehenä kotinsa yhteydessä, kuten ennen oli tapana. Sotien jälkeen Heikki jatkoi toimintaa valmistaen kaikkia kotirakentamisessa tarvittavaa puusepäntuotetta, ikkunoita, ovia ja huonekaluja.

Heikki Ruhkala oli perustamassa yhtenä osakkaana Ylivieskan Puuseppiä ja kulki poikiensa kanssa Ylivieskassa töissä. Poikien aikuistuessa Heikki vuokrasi toimintaansa varten tilat Kalajoen Tyngänkylältä ja vuonna 1957 valmistui hänen rakentamansa oma halli nykyiselle paikalle.

Tällä paikalla olemme jatkaneet toimintaamme laajentaen tiloja ja kehittäen konekantaa, keskittyen ikkunoiden ja akkunoiden valmistukseen. Nyt ovat pojat toisessa polvessa siirtyneet sivuun ja kolmannessa sekä neljännessä polvessa jatkamme ikkunoiden valmistusta, kehittäen valmistusta ajan vaatimusten mukaisesti. 

Ammattitaitoinen henkilöstö

Työntekijöitä tehtaallamme on 25-30 henkilöä, joista osa on ollut jo pitkään tehtaalla. Hyvät ja ammattitaitoiset työntekijät ovat kanssamme jatkamassa laadukasta tuotantoamme, jota kehittämme edelleen asiakkaittemme tarpeisiin.  Uutta työvoimaa olemme saaneet joukkoomme kiitettävästi aina tarvittaessa. 

Erotumme eduksemme osaamisen ohella myös vastuullisuudella. Täältä voit lukea lisää vastuullisuudestamme .