FI | EN | SE

Vastuullinen ikkunavalmistaja

Periaatteenamme on olla luotettava yhteistyökumppani

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja laatu kulkevat käsi kädessä

Vastuullisuus tarkoittaa meille sitä, että ikkunamme ovat laadukkaita, lujia ja pitkäikäisiä. Laadukkaat valmistusmateriaalit yhdessä parhaaksi todettujen työmenetelmien kanssa tekevät ikkunoistamme lujia ja kestäviä.

Vaalimme perinteistä puusepänosaamista. Tehtaallamme jokainen ikkuna käy joka vaiheessa ihmisen käden kautta. Mahdolliset laatuerot ja poikkeamat havaitaan helpommin kuin täysin automatisoiduissa tehtaissa. Laadun tarkkailussa olemmekin ylivoimaisia.

Valmistamme pitkäikäisiä tuotteita nopeasti ja joustavasti. 
Laatu syntyy taidokkaasta puusepäntyöstä.

Käsityöläisyys mahdollistaa joustavuuden ja räätälöitävyyden, joka on yksi valttikorttimme. Tuotantomme mukautuu helposti erilaisiin tilauksiin ja voimme toteuttaa asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja kustannustehokkaasti.

Otamme vastuun käyttämistämme ikkunamateriaaleista. Ikkunoihimme käytetty puumateriaali on pääsääntöisesti suomalaista, oksatonta sormijatkettua mäntyä. Ikkunarungon ulkopuolelle lisätty alumiiniverhoilu suojaa ikkunaa säärasituksilta ja tekee ikkunan ulkopuolen huoltovapaaksi ja näin ollen koko ikkunan pitkäikäiseksi. 

Eristyslaseihin käytettävä välilistajärjestelmä on alansa laadukkain ja palkittu Super Spacer®. Lisävarusteina käytämme ikkunoissa muun muassa kotimaisen SOLARin korkealuokkaisia tuotteita.

Vastuullisuus toteutuu myös myynnissä.

Yksilölliset ikkunat ja ovet

Lähtökohtamme ikkunoiden myyntiin on, että selvitämme jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tarjoamme niihin selkeän ratkaisun, joka sisältää kaiken tarvittavan yhdellä ostoksella. Meillä asiakas voi luottaa siihen, että ajattelemme asiaa hänen kannaltaan. Emme koe omaksemme, että alkaisimme myydä ylimääräisiä ominaisuuksia, vain saadaksemme lisää myyntiä.

Ikkuna on herkin kohta kodin ja maailman välissä. Haluamme kantaa vastuun omalta osaltamme suomalaisten perheiden hyvinvoinnista ja mukavasta arjesta.

Tärkeä osa strategiaamme on, että haluamme jatkuvasti parantaa suoritustamme.
Tämä näkyy organisaatiossamme kaikilla tasoilla.

Yrityksemme johtaminen perustuu jatkuvaan kehittämiseen. Teemme parannuksia toimintoihin, arvioimme tuloksia ja toteutamme lisäparannuksia. Hyödynnämme aiemmin oppimaamme, mutta emme lepää laakereillamme vaan kerrytämme koko ajan uutta osaamista.

Pienenä yrityksenä voimme kilpailla isojen tehtaiden kanssa suunnittelemalla prosessimme siten, että voimme palvella asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja hyvällä vuorovaikutuksella. 

Saimme investointitukea "Uuden tuotantoteknologian käyttöönotto ja tuotestrategian kehittäminen" -hankkeelle

Olemme suorittaneet investointiohjelman liittyen uuteen liiketoimintastrategiaan, jossa keskiössä ovat erikoisemmat ikkunatuotteet.
Tuotantoteknologia on otettu onnistuneesti käyttöön hankkeen aikana ja vaikutukset näkyvät mm. työturvallisuuden ja tehokkuuden parantumisena.


EU-rahoitus

Vastuullinen myynti ja tuotanto

Olemme suomalainen perheyritys ja tuotteemme ovat laadukasta kotimaista käsityötä. Etsimme asiakkaillemme aina kestävän ratkaisun, jolla kunnioitamme sekä rakennushistoriallisia arvoja, rakentamisen ammattitaitoa että asiakkaan tarpeita.

Ota yhteyttä