FI | EN | SE

HR Työnantajana

Minkälaista on työskennellä nykyaikaisella puusepäntehtaalla?

Henkilökunta

Nykyaikainen puusepäntehdas, jossa arvostetaan kädentaitoja ja tekemisen iloa

HR-Ikkunat RUHKALA OY perustettu 1957. Olemme erikoistuneet valmistamaan suomalaiseen rakentamiseen soveltuvia, toimivia ja kestäviä puuikkunoita sekä puualumiini-ikkunoita.

Tehtaamme sijaitsee maaseudun rauhassa, Tyngän kylällä Kalajoella. Tarjoamme työntekijöillemme vaihtelevia tehtäviä tuotannon eri vaiheissa, mukavassa työporukassa. 

Voit lähettää työhakemuksen tiettyyn tehtävään tai avoimena hakemuksena sähköpostitse piia.ruhkala@hrikkunat.fi


Henkilökunta

Puhaltamalla yhteen hiileen varmistamme tuotteidemme laadun

Tuotantomme ei ole pitkälle automatisoitua vaan tuotteemme  kulkevat joka valmistusvaiheessa ihmisten käsien kautta.  Työntekijät ovatkin meille tärkein investointi, koska  yhteistyöllä valmistamme asiakkaillemme takuuvarmaa laatua.

Tuotannon ihmispainotteisuus on tärkeä kilpailukeino, jolla erotumme monista muista ikkunavalmistajista. Voimme tarjota asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja, kun koneiden sijaan ihmisistä rakentuva tuotantolinjamme muovautuu helposti erilaisiin toimeksiantoihin ja myös erikoismitoitettujen ikkunoiden valmistus onnistuu sujuvasti.

Tutustu ikkunoihimme

Tuotannon eri vaiheissa erilaisia tehtäviä

Tehtaallamme on erillinen puusepänverstas ajanmukaisine laitteineen, maalaamo ja hallitiloja, missä eri työvaiheita toteutetaan. Mikä työvaihe sinusta olisi kiinnostavin?

Puutavaran höylääminen ja katkominen
Karmien ja puitteiden kokoaminen
Hiominen
Maalaus ja pintakäsittely
Ikkunalasien asentaminen
Kittaaminen ja listoitus
Helojen asennus
Lähetysten pakkaaminen
Asennustyö

Valmistamme myös perinneikkunoita

Olemme erikoistuneet toteuttamaan myös isoja tilauksia historiallisiin kohteisiin, joihin tarvitaan museoviraston hyväksymät perinteisin työtavoin valmistetut ikkunat. 
Nämä projektit tuovat vaihtelua tehtaan arkeen ja niissä käsityön määrä on vielä suurempi kuin tavallisten ikkunoiden valmistuksessa,
pintakäsittelyäkin voidaan tehdä pensselillä, jotta karmin pintaan muodostuu struktuuri siveltimen vedoista.

Lue lisää perinneikkunoista

Henkilökunta

Työntekijöidemme kädenjälki näkyy ympäri Suomen

Antoisinta tässä työssä on, että oman käden jälki näkyy. Se näkyy eri puolilla Suomea toteutetuissa kohteissa, joihin on asennettu HR-ikkunat. Olemme tehneet ikkunat lukuisiin suomalaisiin koteihin ja moniin arkkitehtuurillisesti merkittäviin rakennuksiin.

Referenssit

Asiakastarinat

Yksilölliset ikkunat ja ovet

Vastuullisuuden periaatteet toteutuvat myös työsuhteissa

Meillä on useita pitkäaikaisia työntekijöitä, joihin olemme sitoutuneet. Työnantajana arvoihimme kuuluu huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä.

Työturvallisuus ei ole vain tapaturmilta suojautumista vaan myös sitä, että jokaisella työntekijällä on hyvä olo työyhteisössä.

tutustu vastuullisuusperiaatteisiimme

Yksilölliset ikkunat ja ovet

Ura ikkunatehtaalla

Meillä voi aloittaa työuran vaikkei osaisi vielä kaikkia tehtäviä, opastamme alkuun ja pikkuhiljaa työssä voi opetella myös uusia asioita ja ottaa haltuun eri työvaiheita. Näin työpäivistä tulee monipuolisempia eikä tarvitse kyllästymiseen asti toistaa yhtä ja samaa työvaihetta.

Yksilölliset ikkunat ja ovet

Vakaa työnantaja osaajille

Jos sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista töistä, meillä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä mukavassa työporukassa. Olemme vakavarainen yritys ja vuosikymmenten aikana olemme saavuttaneet hyvän markkina-aseman Suomessa, tarjoamme mahdollisuuksia pitkäaikaisiin työsuhteisiin.


Hae ilmoittamaamme työpaikkaa!

Näitkö ilmoituksen avoimesta työpaikasta? Otamme mielellämme hakemuksesi vastaan! 
Voit myös tiedustella työmahdollisuuksia puhelimitse.

LÄhetä työhakemus

Ota yhteyttä ja kysy lisää uramahdollisuuksista HR-Ikkunoilla.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi toimintaamme, työtehtäviin
ja kaikkiin käytännön asioihin liittyen.

Ota yhteyttä