FI | EN | SE

Ikkunaremontti kuukausimaksulla!

Maksa osissa, säästä lämmityskustannuksissa heti.

Yksilölliset ikkunat ja ovet

Maksa ikkunaremontti omaan tahtiin

HR-Ikkunan välittämällä OP Rahoituksella saat uudet ikkunat juuri sinulle sopivalla kuukausimaksulla. Rahoituksen hakeminen ei vaadi pankissa käyntiä, vaan voit rauhassa tutustua rahoituksen ehtoihin kotona. Rahoituspäätöksen saat heti eikä myönteinen päätös vaadi käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Myönteisen päätöksen saatuasi voit tehdä ikkunatilauksen. 

Samalla kun maksat ikkunaremonttia kuukausi kerrallaan pois, uudet ikkunat säästävät lämmityskustannuksissa ensimmäisestä kuukaudesta alkaen! Uudet ikkunat lisäävät välittömästi myös asumismukavuutta ja piristävät kotisi ilmettä. 

Oletko valmis tekemään tilauksen?

Hienoa! Olet enää pienen askeleen päässä uusista ikkunoista. Hae rahoitusta tästä linkistä!

Hae rahoitusta

Hyödynnä kaikki edut!

Korot voi vähentää verotuksessa, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon peruskorjaus.
Muista hakea myös kotitalousvähennys asennustyöstä! 

 OP Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia

lisätietoja asiakaspalvelijoiltamme

Kuka voi saada rahoitusta?

OP Rahoitus voidaan myöntää täysi-ikäiselle, Suomessa asuvalle ja työskentelevälle henkilölle, jolla on säännölliset tulot eikä ole maksuhäiriömerkintöjä.

Miten ostan ikkunat OP-rahoituksella?

1. Ota ensin yhteyttä HR-Ikkunoiden jälleenmyyjään tai suoraan myyntiimme. Asiantuntevat myyjämme opastavat sinua kartoittamaan ikkunatarpeesi, neuvovat mittausohjeissa sekä muistuttavat huomioon otettavista seikoista. 

2. Tarvittaessa saat ilmaisen asiantuntijan paikan päälle kartoittamaan ikkunatarpeesi. Ikkunakartoituksen perusteella voit lähettää meille tarjouspyynnön. Vastattuamme tarjoukseesi saat selville kustannusarvion ja voit tehdä rahoitushakemuksen helposti täällä nettisivuillamme.

3. Klikkaamalla alla olevaa linkkiä, voit rauhassa tutustua OP Rahoituksen ehtoihin ja sitten jatkaa hakemuksen tekemistä, kun haluat. Tähän rahoitukseen et tarvitse takaajia, vakuuksia tai käsirahaa. Luottopäätöksen saat heti ja voit saman tien laittaa ikkunaremonttiprojektin vireille.

4. Saatuasi myönteisen rahoituspäätöksen, voit hyväksyä tarjouksemme. Saamme tiedon nettisivujemme kautta tehdyistä hyväksytyistä luottopäätöksistä sähköpostitse. Meille näkyvässä luottopäätöksessä näkyvät asiakkaan nimi, myönnetty summa, luottopäätösnumero sekä asiakkaan osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Tutustu rahoitusehtoihin

Tutustu OP Rahoituksen korkoihin ja muihin ehtoihin kaikessa rauhassa ja mieti, mikä olisi omaan tilanteeseesi sopiva rahoitussuunnitelma.

Tietoa OP Rahoituksesta

Henkilökunta

Laadi elämäntilanteeseesi sopiva maksusuunnitelma

Voit määrittää kuukausierän haluamallesi summalle, lainasummasta hieman riippuen, mutta alkaen 50€/kk.

Maksat lainaa valitsemasi kuukausierän mukaan ja voit milloin tahansa maksaa myös ylimääräisiä suorituksia tai koko lainan pois ilman ylimääräisiä kuluja. Ensimmäinen eräpäivä on noin kuukausi toimituksesta.

Esimerkiksi omakotitaloon, johon asennetaan 8 kappaletta HR-Ikkunoiden perusikkunoita sälekaihtimilla, ikkunaremontin hinta on noin 6000 €. HR-Ikkunat Rahoituksen avulla saat uudet ikkunat 102€ kuukausimaksulla laina-ajan ollessa alle 7 vuotta.* Vähän reilulla satasella kuussa saat siis uudet ikkunat! Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä. 

Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä. Luottokustannukset sisältävät vuotuisen koron sekä kuukausittaisen tilinhoitomaksun. Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 6 000 € luotolle on 10,25 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,70 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 8 212 €.Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 102 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Luottohakemuksessa saat tarkemmat ja ajankohtaiset korkotiedot.

Tarvitsetko kustannusarvion?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin käydään yhdessä läpi remontin yksityiskohdat ja kaikki huomioitavat seikat. Saat sitten meiltä kustannusarvion.

PYYDÄ KUSTANNUSARVIO

Yksilölliset ikkunat ja ovet

Asiakaspalvelijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi!

Jos ikkunoiden hankinta tuntuu monimutkaiselta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Olemme täällä sitä varten, että autamme Sinua löytämään juuri Sinun kotiisi parhaat ratkaisut. 

Ota yhteyttä