FI | EN | SE

Väliseinäikkunoilla lisäät luonnonvaloa ja avaruutta tiloihin

Vaihtoehtona sekä kiinteät että avattavat ikkunat eri lasivaihtoehdoin

Väliseinäikkuna olohuoneen ja ruokasalin välillä

Kun valo kulkee vapaasti huoneesta toiseen, tuntuu kuin neliöt lisääntyisivät

Väliseinäikkuna on hyvä ratkaisu, kun halutaan jakaa tilaa, mutta säilyttää yhteys eri tiloissa toimivien ihmisten välillä. Niitä käytetäänkin paljon etenkin julkisissa tiloissa kuten kouluissa, toimistoissa ja sairaaloissa, missä ihmiset viettävät aikaa omissa huoneissaan mutta huoneiden välinen kommunikaatio on tärkeä osa arkea.

Ikkunoilla saadaan tiloihin avaruutta ja valoisuutta - asuinhuoneiston neliöt tuntuvat lisääntyvän, kun väliseiniä kevennetään ikkunoilla. On mukava puuhailla keittiössä tai työhuoneessa, josta on näköyhteys olohuoneeseen. Tai rauhoittaa ruokailutila olohuoneesta ja keittiöstä erilliseksi tilaksi rajaamatta sitä umpinaisilla seinillä. 

HR väliseinäikkuna voi olla avattava tai kiinteä

Tarpeen mukaan väliseinään asennettava ikkunakin voi olla avattava. Karmeja voi valita sisustukseen sopivaksi peittomaalattuna tai kuultokäsiteltynä ja kaunis ikkuna onkin sisustuselementti, joka kalusteiden kanssa viimeistelee tilan arkkitehtuurin. 

Ikkunan äänieristysominaisuuksilla tiloissa säilyy omaa rauha. Jos ei haluta suora näkyvyyttä, näkösuojausikkuna läpäisee hyvin valoa, mutta ihmiset lasin takana piirtyvät vain hahmoina. 

Ikkunaa valitessa tulee huomioida myös seinärakenteen asettamat vaatimukset sekä turvallisuusnäkökulmat. Sisäikkunoihin voidaan käyttää turvalasia tai palosuojalasia ja sairaalatiloissa myös säteilysuojaa.

Tutustu ikkunoiden lisäominaisuuksiin

Autamme löytämään persoonalliset ratkaisut kotiisi tai toimitilaasi

Kun mietit ratkaisuja, jotka tekevät arjesta viihtyisää ja turvallista, ikkunavalinnoilla on merkitystä. Siksi on hyvä idea ottaa yhteyttä jo projektin suunnitteluvaiheessa ikkunoiden asiantuntijoihin.

HR-ikkunat toimitetaan halutuilla lisävarusteilla varustettuna ja kevyesti sääsuojattuna lyhytaikaista ulkovarastointia varten.
Teemme myös asennustyön puolestasi!

Autamme mielellämme oikeiden ikkunoiden valinnassa!