FI | EN | SE

Runsaasti luonnonvaloa ja miellyttävä lämpötila sisätiloissa

Auringonsuojalasi eristää lämpöä tehokkaasti

Energiaa auringonvalosta, suojaa häikäisyltä ja paahteelta

Auringonsuojalasi on ihanteellinen suurille lasipinnoille hallitsemaan auringonsäteilyä ja samalla antamaan runsaasti valoa. Voit pitää säleverhot auki aurinkoisinakin päivinä, koneellisen jäähdytyksen tarve vähenee etkä tarvitse ulkoisia aurinkosuojia. Myös tekstiilit ja huonekalut kestävät paremmin, kun auringonsäteiden läpäisyä hillitään.

Auringonsuojalasissa on näkymätön pinnoite, joka sulkee ulkopuolelle 2/3 auringon kokonaissäteilyenergiasta

Värjätyn auringonsuojalasin läpäissyt näkyvä valo vaihtelee sekä määrältään että väriltään riippuen lasin sävystä: harmaa, pronssi ja vihreä. Mitä ohuempi sävytetty lasi, sen korkeampi valonläpäisy. 

Korkea valonläpäisy vähentää keinovalaistuksen tarvetta. Paksumpi auringonsuojalasi taas auttaa häikäisyn hallinnassa. 

Aurinkosuojalasin edulliset ominaisuudet kestävät ikkunan koko eliniän. Ne eivät myöskään aiheuta käytön tai huollon suhteen mitään erityistoimenpiteitä. Kaiken lisäksi auringonsuojalasitus toimii myös toisinpäin, eli se on hyvä lämmöneristyslasi! Valitsemalla auringonsuojalasin, saat maksimaalisen hyödyn, kun säästät sekä talven lämmityskuluissa että kesän jäähdytyskuluissa.

Yleisesti auringonsuojalasia suositellaan etelän ja lännen puolen ikkunoille, jotka altistuvat auringon paahteelle. Valittavissa on erilaisia auringonsuojavärejä ja valonläpäisyvaihtoehtoja. 

Auringonsuojapinnoite voidaan lisätä kaikkiin ikkunamalleihin. HR-Ikkunat varustellaan lisäksi asiakkaan toivomusten mukaan irrotettavalla ristikolla tai kiinteällä välipuitteella, hyönteissuojilla, sälekaihtimilla tai muilla lisävarusteilla.