FI | EN | SE

HR-Ikkunat - rakentamiseen ja remontointiin

Kasvu Open

HR-Ikkunat on mukana  Kasvupolulla!

Kasvu Openin Kasvupolku-sparrausohjelmaan valittiin tänä vuonna mukaan 220 yritystä, joilla on halua ja potentiaalia kasvattaa liiketoimintaa. Mukana oleminen antaa ainutlaatuisen tilaisuuden päästä oppimaan asiantuntijoilta ja vertaisilta, sekä verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa. Samalla yritys saa mahdollisuuden osallistua kisaan, jossa valitaan Vuoden kasvuyritys.

HR-Ikkunat on mukana kasvupolulla yhdessä 16 muun kainuulaisen ja pohjoispohjalaisen yrityksen kanssa. Odotamme innolla, mitä ideoita ja mahdollisuuksia ohjelma meille avaa! 

Meissä on potentiaalia!

Valitsijaraati näki HR-Ikkunoissa kasvupotentiaalia ja sopivaa tahtotilaa. Vahvuutemme on puusepänosaaminen, tuotantomme joustavuus ja laaja tuotevalikoima.

HR Ikkunat

Miten HR päätyi mukaan Kasvupolulle?

- Ajatus mukaan lähtemisestä tuli, kun saimme sähköpostiin tiedotteen Kasvupolusta ja siinä kehotettiin hakemaan mukaan, HR-Ikkunoiden toimitusjohtaja Piia Ruhkala muistelee. 
- Pohdiskeltuamme asiaa päätimme, että ei siitä ainakaan mitään haittaa ole! 

HR-Ikkunoilla on kova halu kasvattaa yritystä ja  siinä auttaa, kun saa ulkopuolista apua ja näkemystä. 

- Odotamme Kasvu Openilta saavamme apuja muutokseen johtamisessa, myynnin ja tuotannon tehostamisessa sekä mittaamisessa ja seurannassa, Piia kertoo.

kasvunäkymät

Ohjelmalla merkittävä vaikutus Suomen kasvunäkymiin

"Mukaan valittujen yritysten tämänhetkinen yhteenlaskettu liikevaihto on 690 miljoonaa euroa, jonka yritykset aikovat kasvattaa yhteensä miljardiin euroon kolmen vuoden aikana. Yrityksissä työskentelee tällä hetkellä yhteensä yli 3400 henkilöä. Suunnitellun kasvun tekemiseen yritykset tarvitsevat lähes 2800 uutta tekijää." (Kasvu Open, 2024)

Yksilölliset ikkunat ja ovet

HR-Ikkunoilla on selvät kasvutavoitteet

Suomi tarvitsee kasvuyrityksiä ja investoimista kotimaiseen työhön ja osaamiseen. HR-Ikkunat on mukana viemässä suomalaista osaamista eteen päin!

- Meidän visiomme ja kasvutavoitteemme on on saada tunnettuutta lisää ja olla muutaman vuoden päästä yksi suomen tunnetuimmista puu- ja erikoisikkunoiden valmistajista, Piia kertoo. 

Kasvu Openin kasvupolulta odotettavissa on "buustia" tavoitteiden saavuttamiseen.
- On hyvä saada ulkopuolista näkemystä asioihin se auttaa itseäänkin ajattelemaan asioita boxin ulkopuolelta. 

Mukavaa, että olet mukana seuraamassa kasvutarinaamme!

LÄHTEET:
KasvuOpen, 2024. Kasvupolku-sparrausohjelmiin yli 200 kasvunälkäistä yritystä.
Artikkeli luettavissa: https://kasvuopen.fi/kasvupolku-sparrausohjelmiin-yli-200-kasvun-nalkaista-yritysta/

https://kasvuopen.fi/kasvupolut/kainuun-ja-pohjois-pohjanmaan-kasvupolku-2024/