FI | EN | SE

HR-Ikkunat - rakentamiseen ja remontointiin

Jämsän huvilarakentajat valmistaa laadukkaita hirsirakennuksia asiakkaiden toiveiden mukaan

Toimintaa ohjaa pitkä kokemus sekä perheyrityksen lämpimän sisukas ote.

Jämsän huvilarakentajat

Jämsän huvilarakentajat on vuonna 1953 perustettu perheyritys. Yhteistyö HR-ikkunoiden kanssa alkoi nykyisen toimitusjohtajan vanhempien aikaan ja on  jatkunut kymmenien vuosien ajan.

Jämsän tehtaalla valmistetaan huviloita, mökkejä, saunoja, varastoja ja aittoja... kaikkiaan noin 100 rakennusta vuodessa. 

Mökkipaketti ikkunoineen toimitetaan tontille, missä asiakas itse, palkattu timpuri tai rakennusliike kasaa mökin. 
- Sehän on niin kuin rakentaisi legopalikoista, kuvailee Samuli Tenkanen, joka pyörittää toimintaa vanhempiensa ja isovanhempiensa jalanjäljissä.

Toiminta alkoi sahasta

Kaikki alkoi puutavaran höyläämisestä

Toiminta alkoi, kun Samulin pappa osti höylän ja alkoi höylätä rintamamiestaloihin lautatavaraa. Tällä samalla tehtaan pihalle museoidulla höyläkoneella oli tehty myös Iitin kirkon hirret. 

Niin sai alkunsa pienimuotoinen sahatoiminta, joka pikkuhiljaa kehittyi hirsimökkien rakentamiseksi.

Pitkän yhteistyön takana on yhteinen arvopohja - Asiakasta palvellaan pyyteettömästi

Jämsän huvilarakentajia ja HR-Ikkunoita yhdistää perheyrittäjyys ja kotimaisen työn arvostaminen. Asiakkaiden projektit halutaan hoitaa kunnialla valmiiksi asti. Jämsän huvilarakentajat palveleekin asiakkaita myös iltaisin ja viikonloppuisin, koska niille ajoille asiakkaiden rakennusprojektit usein ajoittuvat.

Yksilölliset toiveet ovat myynnin lähtökohta

Verrattuna isoihin talo- ja ikkunatehtaisiin pienillä toimijoilla on mahdollisuus joustavaan yksilölliseen palveluun ja kilpailukyky perustuu siihen, että asiakkaalle pystytään tarjoamaan kustannustehokkaasti juuri sitä, mitä hän toivoo. 

Muutosten tekeminen ja suunnittelutyö kuuluukin aina hintaan, vain materiaalin määrä vaikuttaa talopaketin kustannuksiin. Mitään laskutusta ei tehdä ennen kuin tarjous on hyväksytty.

Huvilarakentajat huolehtivat rakennuslupapiirustukset. Asiakas tilaa erikseen maarakennus- ja perustustöiden suunnittelun ja urakoinnin talosuunnitelman pohjalta. 

Ideoita suunnitteluun mallistoista

Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse keksiä omasta päästä, vaan mallistoja ja esitteitä käytetään ideakirjastona, jonka pohjalta muokataan asiakkaan tonttiin ja tarpeisiin sopiva mökki.

Perinteitä kunnioittavaa hirsirakentamista

Tämä aitta herätti paljon ihastusta messuilla eikä ihme! Hirsirakentamisella on pitkät perinteet ja maalaisromanttinen tyyli sopii hyvin suomalaiseen estetiikkaan. Tunnelmallinen aittarakennus tuo pihapiiriin mukavaa tunnelmaa ja tarjoaa vieraille elämyksellisen yöpaikan.

Piharakennuksia moniin tarpeisiin 

Jokaisella perheellä on omanlaisensa tarpeet joihin räätälöidään pihavajoja ja varastoja. Erilaisia rakennustyyppejä yhdistää se, että ne tehdään vankalla ammattitaidolla pohjoisen olosuhteisiin sopiviksi.

Hirsirakentaminen on ekologinen ja kestävä vaihtoehto

Nykyään Jämsän huvilarakentajilla hirsiä ei enää höylätä itse vaan rakennuksissa käytetään valmista lamellihirttä, joka on massiivihirttäkin kestävämpää.

Materiaali hyödynnetään tehokkaasti

Hirsiä työstäessä syntyy paljon hukkapaloja. Ylijääneet palat kerätään pinoon ja talvella, kun tehtaalla on hiljaisempaa, niistä kasataan mökkien kaiteita ja lauteita.

Valmistus kotimaassa 

Jämsän huvilarakentajat työllistää 5 vakituista ja pari kesätyöntekijää. Asiakkaat löytyvät kotimaasta, usein puskaradion ja suositusten kautta. Laadukkaille kotimaisille tuotteille löytyy aina ostajia.

Tehokas automatisoitu tuotanto

Uusilla hirrentyöstölinjoilla työnjälki on erittäin tarkkaa ja tuotanto kustannustehokasta. Hirret tulevat automatisoidulta linjastolta ulos juuri oikein mitoitettuna ja merkittynä. Sitten ne pakataan ja lähetetään asiakkaalle. Mukaan laitetaan eristenauha ja ikkunat.

Laadukkaalla hirsirakentamisella toimivat ratkaisut kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää hirsimökeistä!

Jämsän Huvilarakentajat
Moiskalantie 3642100 Jämsä

Puh. 010 422 8700

huvilarakentajat@huvilarakentajat.fi

YHTEYDENOTTOLOMAKE