FI | EN | SE

HR-Ikkunat - rakentamiseen ja remontointiin

Yksilölliset ikkunat ja ovet

Kaihtimilla parannetaan energiatehokkuutta ja asuinmukavuutta 

Erilaisilla kaihtimilla ja kaihdinyhdistelmillä saavutetaan täydellinen asuinmukavuus, kun häikäisevä valo ja paahtava kuumuus eivät pääse sisätiloihin.

Valittavissa on erilaisia kaihtimia perinteisistä alumiinisälekaihtimista moottoroituihin älykaihtimiin, sekä sisätiloihin että terassille. 

Kun tilaat meiltä ikkunat, saat samalla tilauksella kotiisi sopivat kaihdinratkaisut.

Ota siis yhteyttä asiantuntijaamme, kun mietit oikeiden ikkunoiden ja kaihdinten valintaa!

Valitse oikeanlaiset kaihtimet tarpeen mukaan

Vekkikaihtimet

Vekkikaihdin on moderni vaihtoehto sälekaihtimille. Se on helppo avata ja sulkea joko käsin tai säätönarulla. Vekkikaihtimeen voi valita läpikuultavan, peittävän tai pimentävän kankaan kodin sisustukseen sopivassa värissä. Vekkikaihdin parantaa myös ikkunan lämmöneristävyyttä. 

Vekkikaihdin voidaan asentaa ikkunoiden ja ovien pintaan, jolloin kaihtimen voi sulkea ja avata käsin vetämällä. Toinen vaihtoehto on asentaa vekkikaihdin ikkunan väliin, jolloin sitä käytetään säätönupilla. Vekkikaihtimen voi asentaa myös liukuoveen.

Sälekaihtimet

Avattavissa ikkunoissa perinteiset alumiiniset sälekaihtimet asennetaan ikkunoiden väliin, missä ne pysyvät siistinä ja ehjänä. Kiinteissä ikkunoissa sälekaihdin asennetaan ikkunan pintaan. Avattavissa ikkunoissa käyttömekanismina on säätönuppi ja kiinteissä ikkunoissa säätötanko. Oveen asennettaessa valittavissa on kuulaketju tai säätötanko.

Sälekaihtimet eivät pimennä huonetta, mutta niillä voidaan hyvin säädellä sisään tulevan valon määrää ja estää auringon häikäisy. Samalla sälekaihtimet suojaavat ulkoa tulevilta katseilta.

Pimennyskaihtimet

Pimennyskaihtimella voidaan estää valon pääsy sisätiloihin jopa sataprosenttisesti. Kaihtimissa on kennokangas, joka toimii myös tehokkaana lämpöeristeenä: kesällä aurinko ei kuumenna huonetta ja talvella kylmyys pysyy ulkona. 

Täydellinen pimennys saadaan aikaan, kun ikkunan väliin asennetaan musta SOLAR Moon mustine pimennyslistoineen. Pimennyskaihdin voidaan asentaa myös ikkunan ja oven pintaan, jolloin se päästää reunoilta hieman valoa, mutta kangas on silti valoaläpäisemätön. 

Tutustu täydellisesti pimentävään HR Makuuhuoneen ikkunaan, jossa on kahdet kaihtimet!

Älykaihtimet

Solar on suunnitellut markkinoiden ensimmäisen molempiin suuntiin säädettävän moottoroidun kaihtimen, joka suojaa auringonpaahteelta ja parantaa myös tilan akustiikkaa. Voit luoda henkilökohtaiset asetukset, jolloin automatiikka hoitaa loput. Valoisuusanturi mittaa valon määrää ja sopeuttaa kaihdinten toiminnot vallitseviin olosuhteisiin.

Moottoroidut kaihtimet voidaan yhdistää osaksi älykotijärjestelmää ja toimintoja voi hallita sovelluksen avulla.

Katso moottoroitujen sälekaihtimien esittelyvideo YouTubesta

Parvekekaihtimet

Parvekekaihtimet sopivat lasitetulle parvekkeelle ja terassille. Ne antavat näkösuojaa ja suojaavat paahtavalta kuumuudelta ja häikäisevältä valolta. Kaihtimet voidaan asentaa myös lasikattoon.

Säätömahdollisuus joko käsin tai vetonarulla. Narulla säädettävissä kaihtimissa käytetään SmartCord-teknologiaa, jolloin ylimääräinen naru kelautuu mekanismin sisään vetojen välillä ja käyttönaru pysyy aina saman mittaisena. 

Vekkikaihtimet

Parhaat ominaisuudet yhdistämällä saadaan aikaan ensiluokkainen asuinmukavuus

Ikkunoihin on saatavissa erilaisia lisäominaisuuksia ja lisävarusteita, joita yhdistämällä voidaan saavuttaa maksimaalinen suoja auringon paahteelta, melulta, ilmansaasteilta ynnä muilta elämänlaatua huonontavilta ulkoisilta tekijöiltä. 

Esimerkiksi yhdistämällä auringonsuojalasin ja oikeanlaiset helppokäyttöiset kaihtimet, asuintilat pysyvät viihtyisinä ja sisälämpötila tasaisena vuodenajasta ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin asiantuntijamme auttaa Sinua oikeiden ikkunoiden ja lisävarusteiden valinnassa!

Ota yhteyttä


Kaihtimet ikkunoihin

Käytämme ikkunoissamme kotimaisia Solar kaihtimia

Solar kaihdin on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme.

Tutustu Solariin