FI | EN | SE

HR-Ikkunat - rakentamiseen ja remontointiin

Ikkunat puusepäntyönä

5 syytä valita HR-Ikkunat

Olemme olleet jo 60 vuoden ajan luotettava ja varma kumppani niin remontoinnissa kuin uudisrakentamisessakin.

Tässä viisi syytä, miksi asiakkaamme valitsevat HR-Ikkunat ja suosittelevat meitä myös muille.

1. Korkealaatuinen puusepäntyö

Työmme on kotimaista käsityötä vankalla ammattitaidolla jo kolmannessa sukupolvessa. 

Tehtaallamme jokainen ikkuna kulkee jokaisen vaiheen ihmisen käden kautta. Näin mahdolliset laatuerot ja poikkeamat havaitaan helpommin kuin täysin automatisoiduissa tehtaissa. 

Laadukkailla materiaalivalinnoilla varmistamme tuotteidemme pitkän iän ja kestävyyden. Ikkunoihimme käytetty puumateriaali on pääsääntöisesti suomalaista, oksatonta sormijatkettua mäntyä. 

2. Vastuullisuus

Meidän työmme on suunnitella ja valmistaa jokaiselle asiakkaallemme kestävä ratkaisu, joka sopii juuri hänen kotiinsa. Meille lisämyyntiä tärkeämpää on se, että ikkunamme ovat pitkäikäisiä ja ominaisuuksiltaan arjen viihtyvyyttä lisääviä. Myyntistrategiamme ei siis ole puhua ihmisten päät pyörälle, vaan tehdä perustyömme niin hyvin, että tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat tuotteitamme myös muille!

Olemme saaneet paljon hyvää palautetta siitä, että yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja myös reklamaatiotilanteet ovat hoituneet hyvin. Juuri tähän tähtäämme jokaisessa asiakaskontaktissa.  

Lue lisää arvoistamme täältä

HR ikkunat ja ovet mittatilauksena

3. Räätälöidyt ratkaisut

Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä siitä, että pystymme toteuttamaan yksilöllisiä toiveita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Valmistamme ikkunoita standardimittojen lisäksi myös yksilöllisesti mittatilaustyönä eri koossa ja muodoissa. Tehtaallamme muutokset ovat nopeasti siirrettävissä tuotantoon ja tuotannon suunnittelu onnistuu täysin asiakaskohtaisesti.

Onko toiveissasi vaikkapa pyöreä ikkuna tai vanhan mallin mukainen ovi? Kerro meille, mistä haaveilet, sillä me toimitamme myös erikoismuotoiltuja ikkunoita ja ovia! Valmistamme myös museoviraston hyväksymät ikkunat suojelukohteisiin.

Saat meiltä myös tarvittavat lisävarusteet aina säleverhoista ja hyttyspuitteista ikkunaristikoihin, heloihin sekä korvausilmaventtiileihin. Lisävarusteina ikkunoissa käytämme muun muassa kotimaisen SOLARin korkealuokkaisia tuotteita. Tutustu lisävarusteisiin täältä.

4. Vaivattomuus

Ikkunoiden vaihto ja asennus vaatii jonkun verran osaamista ja tarkkuutta. Siksi saat meiltä aina maksuttoman mittauskäynnin, jolla varmistetaan, että mitoitus tulee varmasti oikein. 

Saat kaikkiin kysymyksiisi vastaukset asiantuntijoiltamme eikä sekään maksa mitään. Tarvittaessa käymme ikkunoiden suunnittelun läpi yksityiskohtaisesti. 

Ikkunat toimitetaan kevyesti sääsuojattuna suoraan työmaalle, sinun ei siis tarvitse lähteä noutamaan niitä mistään tai järjestää kuljetusta. Jos käytössäsi ei ole timpuria asennustöihin, ammattitaitoiset asentajamme hoitavat ikkunoiden ja ovien asennuksen puolestasi aina sisäpuolen listoituksia myöten. 

Ikkunaremontti vaivattomasti

5. Joustavuus

Sen lisäksi, että asiakaspalvelumme ja tuotantomme joustavat tarpeisiisi, voimme tarjota myös hyvän hinta-laatusuhteen ja joustavaa maksuaikaa. HR-Ikkunoiden välittämällä OP Rahoituksella saat uudet ikkunat juuri sinulle sopivalla kuukausimaksulla! Näin pääset iloitsemaan uusien ikkunoiden hyödyistä heti, mutta voit maksaa remontin omaan tahtiisi.

Rahoituksen hakeminen on myös helppoa! Sinun ei tarvitse käydä pankissa, vaan voit rauhassa tutustua rahoituksen ehtoihin kotona. Saat rahoituspäätöksen heti eikä myönteinen päätös vaadi käsirahaa, vakuuksia tai takaajia.  Lue lisää osamaksusta täältä