HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Neljä syytä valita HR-Ikkunat

5 syytä valita HR-Ikkunat

HR-Ikkunat ovat olleet osa suomalaisten koteja jo yli 60 vuoden ajan. Heikki Ruhkala aloitti ikkunoiden ja ovien valmistuksen jo nuorena ja tällä hetkellä toimimme vankalla ammattitaidolla jo kolmannessa sukupolvessa!

Haluamme olla luotettava ja varma kumppanisi niin remontoinnissa kuin uudisrakentamisessakin. Tässä viisi syytä valita HR-Ikkunat: 

1. Laatu ja vastuullisuus

Perheyrityksenä laatu ja vastuullisuus ovat meille elinehtoja! Puuseppäperimän myötä tulleilla taidoillamme sekä laadukkailla valmistusmateriaaleilla varmistamme tuotteidemme pitkän iän ja kestävyyden. Tehtaallamme jokainen ikkuna kulkee jokaisen vaiheen ihmisen käden kautta. Näin mahdolliset laatuerot ja poikkeamat havaitaan helpommin kuin täysin automatisoiduissa tehtaissa. Ikkunoihimme käytetty puumateriaali on pääsääntöisesti suomalaista, oksatonta sormijatkettua mäntyä.

Pyrimme olemaan myös vastuullinen ikkunoiden myyjä. Meille on tärkeää, että asiakas saa aidosti tarpeellisen ja kestävän ratkaisun. Koemmekin lisämyyntiä tärkeämmäksi sen, että ikkunamme ovat pitkäikäisiä ja ominaisuuksiltaan aidosti asumisviihtyisyyttä lisääviä! Lue lisää arvoistamme täältä.

2. Räätälöidyt ratkaisut

Ihmisiin painottuvan toimintamme ansiosta joustavuus ja räätälöitävyys on myös yksi valttikorteistamme! Valmistamme ikkunat standardimittojen lisäksi myös asiakkaan omien tarpeiden tai -toiveiden mukaisilla mitoilla ja muodoilla. Lisäksi tuotantoon siirrettävät muutokset ovat nopeasti tehtävissä ja tilauksien suunnittelu onnistuu täysin asiakaskohtaisesti.

Löydät meiltä myös tarvittavat ikkunoiden ja ovien lisävarusteet aina säleverhoista ja hyttyspuitteista ikkunaristikoihin, heloihin sekä korvausilmaventtiileihin. Lisävarusteina ikkunoissa käytämme muun muassa kotimaisen SOLARin korkealuokkaisia tuotteita. Tutustu ikkunoidemme lisävarusteisiin täältä.

3. Helppous ja vaivattomuus

Maksuttomalla mittauskäynnillä voit keskustella asiantuntijamme kanssa, millaiset ikkunat sopivat juuri teidän kotiinne. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään pienempienkin yksityiskohtien kanssa. HR-Ikkunoiden ikkuna-asentajien avulla hoidat myös remontin ilman stressiä! Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat ikkunoiden ja ovien asennuksen puolestasi aina sisäpuolen listoituksia myöten. Katso kaikkien asentajiemme yhteystiedot.

4. Joustavasti osamaksulla

HR-Ikkunoiden välittämällä OP Rahoituksella saat uudet ikkunat juuri sinulle sopivalla kuukausimaksulla, jolloin rahaa jää myös muihin arjen askareisiin!

Rahoituksen hakeminen on myös helppoa! Sinun ei tarvitse käydä pankissa, vaan voit rauhassa tutustua rahoituksen ehtoihin kotona. Saat rahoituspäätöksen heti eikä myönteinen päätös vaadi käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Myönteisen päätöksen saatuasi voit tilata juuri teille sopivat ikkunat, ilman rahan sanelemaa kompromissia. Lue lisää osamaksusta täältä

5. Tilaa meiltä ikkunaremontti - Saat kotitalousvähennystä!

Ikkunaremontin ikkuna-asennustyöhön voit hakea kotitalousvähennystä. Meiltä saat maksuttoman mittauksen ja tarjouksen. 

Vuonna 2020 kotitalousvähennys on 50% työn osuudesta ja maksimiosuus on 2250 euroa. Esimerkiksi, jos maksamasi yrityksen laskussa on eriteltynä työn osuus 1600 euroa, on vähennyksen osuus silloin 800 euroa. Tästä summasta kun vähennetään 100 euron omavastuu, niin työn osuudesta jää maksettavaa vain 900 euroa.

Aviopuolisoista voivat molemmat saada kotitalousvähennyksen. Tällöin puolisoiden yhteenlaskettu maksimivähennys on 4500 euroa. Myös avopuoliso voi saada kotitalousvähennyksen, jos hän asuu asunnossa ja on maksanut vähennyksen alaisia kustannuksia. Lue tarkempia ohjeita kotitalousvähennykseen täältä.

Kodin ja maailman välinen haurain kohta on ikkuna ja haluamme aidosti kantaa vastuun omalta osaltamme. Autamme mielellämme suunnittelussa, ota yhteyttä.