FI | EN | SE

HR-Ikkunat - rakentamiseen ja remontointiin

Ikkunaremontti osamaksulla!

Lähes kaikille ihmisille tulee jossain elämänvaiheessa ajankohtaiseksi ikkunaremontin rahoittaminen, joko omassa, omien vanhempien tai sitten isovanhempien kodissa. Ikkunaremontin rahoitus omilla säästöillä on luonnollisesti se edullisin ja helpoin tapa saada uudet ikkunat. Elämässä kuitenkin usein asiat tuppaavat tapahtumaan yhtäaikaa ja silloin osamaksurahoitus on varteenotettava vaihtoehto.

Maksa ikkunaremontti osissa ja säästä lämmityskustannuksissa heti.

HR-Ikkunat tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden joustavaan ikkunaremonttiin. HR-Ikkunan välittämällä OP Rahoituksella saat uudet ikkunat juuri sinulle sopivalla kuukausimaksulla. Maksamalla ikkunaremontin osissa (alkaen 50€/kk) rahaa jää myös arjen pyörittämiseen.

Ostamalla uudet ikkunat nyt, aloitat myös säästämisen lämmityskustannuksissa saman tien. Samalla kun maksat ikkunaremonttia kuukausi kerrallaan pois, uudet ikkunat säästävät lämmityskustannuksissa ensimmäisestä kuukaudesta alkaen. Tässä facebook-julkaisussa kerromme esimerkkilaskelman avulla, kuinka uudet ikkunat voivat säästää energiakuluissa jopa 500 euroa. Käytännössä siis osamaksulyhennys hoituu osittain säästyneistä energiakuluista, kunnes koko rahoitussumma on maksettu takaisin. Tämän jälkeenkin uudet ikkunat säästävät lämmmityskuluissa, mutta se raha jää sinulle.

Maksamalla remonttikustannukset osamaksulla hyödyt useammalla verovähennyksellä!

OP Rahoituksesta maksetut korot voit vähentää verotuksessa, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon peruskorjaus. Rahoitus kerryttää myös Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia, joilla voi maksaa esim. OP Vakuutuksen vakuutusmaksuja.

Lisäksi ulkoistamalla ikkunaremontin esimerkiksi ikkunatoimittajalle saat kotitalousvähennystä, jolla voit vähentää arvolisäverollisesta työn osuudesta puolet. Vähennyksen saa siis vain tehdystä työstä, eikä käytetyistä materiaaleista tai matkakuluista. Tämän vuoksi kannattaa ikkunoiden asennustyön tekijältä pyytää, että remonttilaskussa on eritelty työn ja materiaalin osuudet erikseen. Kotitalousvähennyksen määrästä voit lukea lisää täältä.

Hae rahoitus helposti netissä ja päätöksen saat heti

Rahoitusta ei kannatta tietenkään hakea ennen kuin sinulla on selvillä ikkunatarpeesi. Ensimmäisenä sinun kannattaakin kartoittaa ikkunatarpeesi itse tai asiantuntevien myyjiemme avulla. Ikkunakartoituksen perusteella voit lähettää meille tarjouspyynnön. Vastattuamme siihen sinulla on tiedossa kustannusarvio, jonka perusteella voit tehdä rahoitushakemuksen.

OP Rahoituksen hakeminen ei vaadi pankissa käyntiä, vaan voit tehdä hakemuksen suoraan netissä omalta kotisohvalta. Voit myös rauhassa tutustua rahoituksen ehtoihin ennen hakemuksen lähettämistä. Rahoituspäätöksen saat heti eikä myönteinen päätös vaadi käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Myönteisen päätöksen saatuasi voit tilata juuri teille sopivat ikkunat, ilman rahan sanelemaa kompromissia.

Kun teet rahoitushakemuksen Rahoitus-sivullamme olevan hakemuslinkin kautta, niin me saamme suoraan sähköpostiin tiedon myönnetyistä rahoituspäätöksistä. Tästä onkin sitten enää lyhyt matka uusiin ikkunoihin, viihtyisään kotiin ja pienentyneisiin lämmityskustannuksiin!

Lue osamaksun ehdoista ja esimerkkilaskelmista tarkemmin Rahoitus-sivultamme.