FI | EN | SE

Viimeistele kotisi viihtyvyys

Lisävarusteet kotimaisilta valmistajilta

Ikkunoiden lisävarusteet


Kannamme vastuullisuutta käyttämistämme ikkunamateriaaleista - myös lisävarusteiden osalta. Eristyslaseihin käytettävä välilistajärjestelmä on alansa laadukkain ja palkittu Super Spacer®. Lisävarusteina käytämme ikkunoissa muun muassa kotimaisen SOLARin korkealuokkaisia tuotteita. 

Tutustu HR-Ikkunoiden ikkunoissa käytettäviin lisävarusteisiin:

Ikkunaan integroitu säleverho

Ikkunoiden integroidut säleverhot

Integroitu säleverho sulautuu ikkunan luonnolliseksi osaksi. Mekanismi on puitteen takana piilossa ja sälekaihtimen säätö tapahtuu puitteen pintaan asennettua nuppia kiertämällä. 

Sälekaihtimiin on saatavilla useita värivaihtoehtoja. SOLAR handy SWEET -integroitu säleverho on todettu erittäin kestäväksi ja on myös ainoa markkinoilla oleva ilmatiivis käyttölaite. 

Lue lisää ja tutustu värivaihtoehtoihin Solarin sivuilta

Ikkunaan integroitu säleverho

SOLAR Sun vekkikaihdin

SOLAR Sun on ikkunalasien väliin asennettava moderni ja energiatehokas vekkikaihdin. Tämä malli sopii MSE-ikkunoihin. 

Lue lisää ja tutustu värivaihtoehtoihin Solarin sivuilta

Ikkunaan integroitu säleverho

SOLAR Moon -pimennyskaihdin

SOLAR Moon on moderni ja energiatehokas pimennyskaihdin ikkunan väliin. Perinteisiin pimennysverhoihin verrattuna SOLAR Moon pimentää huoneen kaikkein tehokkaimmin, sillä kyse on vekkikaihtimesta, joka asennetaan pimennyslistojen kera ikkunalasien väliin.

Pimennysaste 5/5

Lue lisää ja tutustu värivaihtoehtoihin Solarin sivuilta

Alumiini-irtoristikko ikkunaan, valmiiksi asennettuna

Ikkunoiden irtoristikot

Helppokäyttöinen, pesun ajaksi irrotettava alumiini-irtoristikko. Asennetaan valmiiksi tehtaalla. Useita värivaihtoehtoja. Sileäpintaisesta alumiinista valmistettu SOLAR candy -irtoristikko asennetaan ikkunan tai oven lasipintaan, joko ulkopuolelle tai ikkunan välitilaan.

HR-Ikkunoiden omavalmiste, helppokäyttöinen puinen irtoristikko

Puinen irtoristikko

HR-Ikkunoiden itse valmistama, puinen, helppokäyttöinen irtoristikko ikkunaan.

Kysy lisää meiltä!


Ikkunan hyönteispuite, asennetaan valmiiksi tehtaalla

Helat

Ikkunoiden pintahelat ovat ovaalin malliset ja viimeistelty urareunuksella. Helat on kokonaan terästä ja väri valikoituu ikkunaan värin mukaan.  Vakiovärit ovat valkoinen, kromi ja musta sekä messingöity. Muita värejä tai malleja voi kysyä erikseen. Saunan tuuletusikkunoissa kiintopainikkeen kahva osa on koivua. 

Ikkunan hyönteispuite, asennetaan valmiiksi tehtaalla

Ikkunan hyönteispuitteet

SOLARin alumiinikehyksinen hyönteisverkko, hyönteispuite eli hyttysverkko, jotka sulautuvat ikkunan huomaamattomaksi osaksi. Hyönteissuojien avulla päästät raikkaan tuulahduksen kesäilmaa kotiisi, mutta pidät pörriäiset pihalla!

Hyönteispuitteet voidaan varustaa allergiaverkolla tai vahvalla alumiiniverkolla. Asennetaan valmiiksi tehtaalla. 

Tutustu hyönteispuitteisiin! 

Ikkunan karmiin asennettava Biobe-korvausilmaventtiili

Korvausilmaventtiilit

Karmiin asennettava venttiili koostuu ilmavirtaa tasaisesti huonetiloihin levittävästä venttiilistä ja ohjaavasta suodatinyksiköstä sekä tehokkaasta äänenvaimentimesta. Venttiilit on kehitetty vaimentamaan tehokkaasti taajama-alueiden tieliikenne- ja lentomelua.

Lisävarusteena on saatavilla myös allergeenisuodatin, joka kerää tehokkaasti ilman allergeeneja, kuten siitepölyä kuitenkaan tukkeutumatta tai ilmamäärien kärsimättä.