HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

HR-Ikkunoiden perustaja Heikki Ruhkala.

Mikä yritys on HR-Ikkunat?

Millainen ikkunatehdas oikein olemme?

Tässä meistä lyhyesti. Isoisoisämme Heikki Ruhkala perusti Ruhkalan puusepänliikkeen 50-luvun loppu-puolella. Puusepäntaitojaan käyttäen hän valmisti huonekaluja puusta. Pian tuotanto suuntautui myös oviin ja ikkunoihin ja lopulta erikoistuen pelkästään ikkunoihin. Yhä yli 60 vuoden jälkeen Heikin perustama ikkunatehdas seisoo samalla tontilla. Myös ikkunoiden valmistustaito ja kokemus kulkee perimässä, sillä Heikin alulle laittamaa yritystoimintaa ovat ansiokkaasti jatkamassa jo hänen pojanpoikansa lapset.

Mistä?

Olemme suomalainen perheyritys Pohjois-Pohjanmaalta, Kalajoen Tyngän kylältä. Jälleenmyyjiämme löydät kautta maan - Helsingistä Rovaniemelle!

Millainen osaaminen meillä on?

Yli 60 vuoden kokemus puu- ja puu-alumiini-ikkunoiden valmistamisesta. HR-Ikkunoilta eli meiltä, löytyvät niin Suomen energiatehokkaimmat ikkunat kuin myös Suomen parhaimmat äänieristysikkunat! Valikoimastamme löytyykin oma mallisto äänieristysikkunoille sekä ikkuna- ja ovimallisto vapaa-ajan asuntoihin. Puuseppätaitojen ansiosta meillä on myös vankkaa osaamista erikoismuotoisten ikkunoiden valmistamisesta.

Tutustu HR Rauha-mallistoon tästä >
HR Villa -malliston löydät täältä >

Osaamisemme perustuu?

HR-ikkunat on perheyritys, jossa tieto ja taito on kulkenut jo neljännelle sukupolvelle saakka. Tehtaan laajentumisesta huolimatta kaikki ikkunat tehdään puusepäntyönä, eli jokainen ikkuna käy kaikki valmistusvaiheet ihmisen käden kautta. Vain ikkunoiden maalausvaihe on automatisoitu. Tehtaallamme työskentelevät taitavat työntekijät, jotka ovat viihtyneet työssään pitkään. Nämä kaikki yhdistettynä hyväksi todettuun sormiliitokseen tekee HR-Ikkunoiden ikkunoista erittäin laadukkaat ja sitä kautta kestävät.

Mitä jo ostaneet asiakkaat ovat sanoneet?

Joustava ja ystävällinen asiakaspalvelu sekä hyvä hinta-laatusuhde.

Millainen hintataso meillä on?

Ketteränä perheyrityksenä saamme räätälöityä toimivan hinta-laatusuhteen varmasti jokaiselle asiakkaalle!

Miksen ole kuullut teistä aikaisemmin? Miksi kuulen teistä vasta nyt?

Olemme keskittyneet aikaisemmin pääsääntöisesti vain lähialueidemme ikkunamarkkinoille sekä tarjonneet ikkunoitamme kauemmaksi vain lukuisten yhteistyökumppaneiden, mm. Jämsän Huvilarakentajien, Puula Hirsitalon ja Syöte-Huvilan kautta. Luonteeltaan vaatimattomana perheyrityksenä emme halua olla henkseleiden paukuttelijoita vaan luotamme siihen, että HR-Ikkunoiden laatu ja palvelu puhuvat puolestamme. Tavoitteenamme on kuitenkin olla tunnettu ikkunayritys myös yksityisasiakkaille Suomessa. Sen tähden olemme nykyään panostaneet digitaaliseen markkinointiin ja toiminta-alueenamme on nyt koko Suomi.

Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Huomionarvoista on käyttämämme laadukkaat raaka-aineet. Pääasiassa käytämme suomalaista puutavaraa, mutta välillä sitä tulee myös Virosta. Puuna käytämme oksatonta, sormijatkettua mäntyä, joka soveltuu luonnostaan ulkokäyttöön mm. sydänpuun lahonkestävyyden ja lujuusominaisuuksien vuoksi.

Eristyslaseihin käyttämämme välilista on palkittu Super Spacer® metalliton välilistajärjestelmä. Joustavan ja erittäin hengittävän solumuovimatriisin ansiosta Super Spacer®in suuri sikkatiivipitoisuus imee kosteutta tavallistakin nopeammin ja mahdollistaa alan alimman kaste-/huurrepisteen. Patentoidun höyrysulun ja lisätiivisteen kanssa se pitää kosteuden ulkona ja argonkaasun sisällä.

Ikkunoiden lisävarusteet eli säleverhot, hyttyspuitteet ja ikkunaristikot ovat kotimaisen SOLARin tuotteita. SOLAR on laadukkaiden ja korkealuokkaisten sälekaihtimien ja irtoristikoiden sekä Suomen kattavimman hyönteissuojavalikoiman laatumerkki.

Tällä hetkellä meillä on käynnissä talvikampanja, jossa yli 2000€ arvoisen ikkunatilauksen tehneet saavat kaupanpäällisenä Kärcherin akkukäyttöisen ikkunapesurin!

Tykkää meistä myös Facebookissa. Sivuillamme löytyy vinkkejä ikkunoiden huoltoon sekä muita inspiroivia vinkkejä!

Miten otan yhteyttä?

Ystävälliseen asiakaspalveluumme saat nopeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse:
p. (08) 466 320
myynti@hrikkunat.fi

Voit lähettää meille myös postia sivujemme kautta >

HR-Ikkunat - Kodin ja maailman välissä.