FI | EN | SE

HR-Ikkunat - rakentamiseen ja remontointiin

HR-Ikkunoilta ikkunat ostaneiden kokemuksia!

Teimme asiakastyytyväisyyskyselyn selvittääksemme, mitä mieltä asiakkaamme ovat ikkunoidemme laadusta, asiakaspalvelustamme sekä kysyimme, mitkä seikat johtivat lopulliseen ostopäätökseen.

Lue myös jutut asiakkaistamme: 

Vastanneista 92% vastasi ikkunoiden vastanneen odotuksiin joko kiitettävästi (66%) tai hyvin (26%).

Perheyrityksenä pystymme varmistamaan laadun tason pysyvän samana. Ikkunamme käyvät jokaisessa valmistusvaiheessa ihmisen käsien ja katseen kautta, joten mahdolliset laatuerot huomataan hetkessä. Oli ilo huomata, että myös 92% vastanneista olivat samaa mieltä! Loput 8 % vastanneista vastasit arvosanalla kolme, eli tyydyttävä laatu.

"Olin todella varautunut X (toinen ikkunafirma):n toimittamien tekeleiden ja niistä käydyn riitelyn jäljiltä, mutta kaikki sujui hyvin ja voitte olla varmoja, että toimittamanne ikkunat kävivät läpi todella tarkan arvioinnin. Ei moitteita!"

Toimitusaika sai vähintään hyvän arvosanan 92% vastanneilta.

Toimitusaikamme on noin 4 viikkoa, mutta sesonkiaikaan (kesäaika) toimitus voi venyä jopa 8 viikkoon tilausmäärien ollessa suurempia. Pyrimme ilmoittamaan toimitusajan mahdollisimman tarkasti, vaikkakin yllättävien asioiden ennakoiminen on usein haastavaa. 

"Laatu, hinta ja toimitus kohdallaan."

Vastanneista 93% vastasi palvelun olleen laadukasta ja ystävällistä!

Saimme erittäin paljon kiitosta hyvästä palvelusta koko ostoprosessin ajalta. Me noudatammekin vastuullisuutta myös myynnissämme. Pidämme tärkeänä seikkana sitä, että asiakkaamme saa tuotteen, joka ratkaisee hänen ikkunaongelmansa - ilman ylimääräisen  rahastuksen makua.

Myös osaaville ikkuna-asentajillemme annettiin kiitosta osaamisesta sekä hyvästä työn laadusta. Kiitosta saimme myös reklamaatioiden hoitamisesta. Käytäntöihimme kuuluu palvella asiakkaitamme vielä ostopäätöksen jälkeenkin. Haluamme olla aidosti asiakkaan puolella.

Kyselyyn vastanneista ostaneista asiakkaista 95% suosittelee HR-Ikkunoita myös muille asiakkaille.

Todella suuri osa kyselyyn vastanneista asiakkaistamme  suosittelee meitä myös muille asiakkaille. Palautteista tuli ilmi, että hintatasoamme pidetään edullisena ja hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Useaan otteeseen tuli mainintaa myös siitä, kuinka helppoa on tilata meiltä myös omien mittojen mukaiset ikkunat. (Haluamme myös vinkata, että meiltä ikkunoita saa tilattua helposti myös haluamansa muotoisena, esimerkiksi viistokulmat, pyöreät jne.) Meiltä uskallat tilata ikkunat kotiin, mökille tai vaikka piharakennukseen!

Vastasi tarjouspyyntöön, hinta oli toleranssissa. Ei ollut aiempia kokemuksia eli riskillä mentiin.

Ostopäätökseen vaikuttaneita seikkoja olivat mm. muiden suositukset ja ikkunoiden todettu hyvä laatu.

Kysyimme myös miksi asiakas päätyi valitsemaan HR-Ikkunat. Valikoimastamme löytyy perinteisiä puuikkunoita kiinteänä ja avattavina sekä moderneja puualumiini-ikkunoita niin ikään kiinteänä ja avattavina. Meiltä löytyy myös  markkinoiden alhaisin U-arvo (erinomainen lämmöneristävyys) sekä tutkitusti äänieristetyimmät ikkunat. Meiltä ostaneet asiakkaat sanoivat muun muassa näin:

"Ostin koska uskoin pienemmän yrityksen täyttävän odotukset paremmin"
"Naapuri hankki viime kesänä ikkunat teiltä ja hänellä oli hyvät kokemukset."
"Kävin tutustumassa veljelle toimitettuihin ikkunoihin. Laatu ratkaisi, ei hinta."
"Ammattirakentaja suositteli HR-Ikkunoita."
"HR-Ikkunat olivat parempi laatuiset verrattuna toisen ikkunavalmistajan tuotteisiin."
"Kaveri oli tyytyväinen"

Keskiarvio ostaneiden odotuksien vastanneisuudesta oli kyselyssämme 4,6 (maximi on 5).

Toiveet ja kehityskohteet

Ostaneet asiakkaat esittivät myös toiveita. Esiin nousi listojen ja lasin reunojen värivalikoiman lisääminen vakiomallistoon. Muutama palaute koski myös vaikeasti poistettavia imukuppijälkiä sekä ikkunoiden huurtumista.

- Lasin paikoilleen nostossa syntyneen imukuppijäljen poistat näin
- Ikkunoiden huurtuminen on nykyikkunoiden ominaisuus, täältä luet huurtumisen syyn.

Meidän puolestamme olemme tyytyväisiä kyselyn tuloksiin. Erityisen kiitollisia olemme sanallisesta palautteesta, on se sitten risuja tai ruusuja. Vain palautteen avulla pystymme kehittämään tuotteitamme ja palveluamme myös jatkossa. Lämmin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Palautetta voit antaa meille myös jatkossa, esimerkiksi sähköpostitse tai lomakkeellamme:
myynti@hrikkunat.fi
Yhteydenottolomake

Arvostamme vaivannäköäsi, kiitos!