HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Vastuullinen ikkunavalmistaja

Tärkein arvomme on olla vastuullinen ikkunanvalmistaja.

HR-Ikkunat on vastuullinen ikkunavalmistaja

Vastuullisuus ikkunanvalmistuksessa

Tärkein arvomme on olla vastuullinen ikkunanvalmistaja. Vastuullisuus ikkunanvalmistuksessa tarkoittaa meille sitä, että ikkunamme ovat laadukkaita, lujia ja pitkäikäisiä. Laatu näkyy puuseppäperimän myötä tulleissa taidoissa. Ikkunoidemme liitokset eivät halkeile tai väänny käyttämiemme sormiliitoksien ansiosta. Yhdessä laadukkaiden valmistusmateriaalien kanssa nämä tekevät ikkunoistamme lujia ja kestäviä.

Tehtaallamme jokainen ikkuna käy joka vaiheessa ihmisen käden kautta. Mahdolliset laatuerot ja poikkeamat havaitaan helpommin kuin esimerkiksi täysin automatisoiduissa tehtaissa.

Yli 60 vuotta perheyrityksenä toimineena ja yhdessä pitkäaikaisten työntekijöidemme kanssa puhallamme aidosti yhteen hiileen ja sen johdosta voimme valmistaa jokaisen ikkunan varmalla laadulla.

Joustavuus ja kotimaisuus laadukkaassa ikkunavalmistuksessa

Ihmisiin painottuvan yrityksemme ansiosta ikkunavalmistuksen joustavuus ja räätälöitävyys on myös yksi valttikorttimme. Tuotantoon siirrettävät muutokset ovat nopeasti tehtävissä ja tilauksien suunnittelu onnistuu täysin asiakaskohtaisesti. Meillä on kokemusta ja taitoa valmistaa ikkunoita standardimittojen ja -muotojen lisäksi myös asiakkaan ikkunatarpeen tai -toiveiden mukaisilla mitoilla ja muodoilla.

Kannamme vastuullisuutta käyttämistämme ikkunamateriaaleista. Ikkunoihimme käytetty puumateriaali on pääsääntöisesti suomalaista, oksatonta sormijatkettua mäntyä. Ikkunarungon ulkopuolelle lisätty alumiiniverhoilu suojaa ikkunaa säärasituksilta ja tekee ikkunan ulkopuolen huoltovapaaksi ja näin ollen koko ikkunan pitkäikäiseksi. Eristyslaseihin käytettävä välilistajärjestelmä on alansa laadukkain ja palkittu Super Spacer®. Lisävarusteina käytämme ikkunoissa muun muassa kotimaisen SOLARin korkealuokkaisia tuotteita.

Vastuullisuus ikkunoiden myynnissä

Vastuullisuus näkyy myös ikkunoidemme myynnissä. Selvitämme asiakkaan tarpeen ja tarjoamme siihen selkeän ratkaisun. Emme koe omaksemme, että alkaisimme myydä mitään ylimääräistä vain lisämyynnin toivossa. Meillä asiakas voi luottaa siihen, että ajattelemme kuten asiakas. Lue täältä jälleenmyyjistämme sekä millainen yritys olemme.

Olemme aidosti asiakkaan puolella

Meille on tärkeää, että asiakas saa tuotteen, joka ratkaisee hänen ongelmansa - ilman rahastuksen makua. Valmistamme ja myymme ikkunoita, koska haluamme asiakkaamme saavan tarpeeseensa aidosti tarpeellisen ja kestävän ratkaisun.

Pidämme lisämyyntiä tärkeämpänä sitä, että ikkunamme ovat pitkäikäisiä ja ominaisuuksiltaan aidosti asumisviihtyisyyttä lisääviä. Kodin ja maailman välinen haurain kohta on ikkuna ja haluamme aidosti kantaa vastuun omalta osaltamme.

Täältä voit tutustua kaikkiin ikkunamalleihimme.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!