HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Vastuullinen ikkunavalmistaja

Tärkein arvomme on olla vastuullinen ikkunanvalmistaja.

HR-Ikkunat on vastuullinen ikkunavalmistaja

Vastuullisuus ikkunanvalmistuksessa

Vastuullisuus tarkoittaa meille sitä, että ikkunamme ovat laadukkaita, lujia ja pitkäikäisiä. Laadukkaat valmistusmateriaalit yhdessä parhaaksi todettujen työmenetelmien kanssa tekevät ikkunoistamme lujia ja kestäviä.

Vaalimme perinteistä puusepänosaamista. Tehtaallamme jokainen ikkuna käy joka vaiheessa ihmisen käden kautta. Mahdolliset laatuerot ja poikkeamat havaitaan helpommin kuin täysin automatisoiduissa tehtaissa. Laadun tarkkailussa olemmekin ylivoimaisia.


Valmistamme pitkäikäisiä tuotteita nopeasti ja joustavasti.
Laatu syntyy taidokkaasta puusepäntyöstä.

Käsityöläisyys mahdollistaa joustavuuden ja räätälöitävyyden, joka on yksi valttikorttimme. Tuotantomme mukautuu helposti erilaisiin tilauksiin ja voimme toteuttaa asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja kustannustehokkaasti.

Otamme vastuun käyttämistämme ikkunamateriaaleista. Ikkunoihimme käytetty puumateriaali on pääsääntöisesti suomalaista, oksatonta sormijatkettua mäntyä. 

Eristyslaseihin käytettävä välilistajärjestelmä on alansa laadukkain ja palkittu Super Spacer®. Lisävarusteina käytämme ikkunoissa muun muassa kotimaisen SOLARin korkealuokkaisia tuotteita.


Vastuullisuus toteutuu myös myynnissä

Lähtökohtamme ikkunoiden myyntiin on, että selvitämme jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tarjoamme niihin selkeän ratkaisun, joka sisältää kaiken tarvittavan yhdellä ostoksella. Meillä asiakas voi luottaa siihen, että ajattelemme asiaa hänen kannaltaan. Emme koe omaksemme, että alkaisimme myydä ylimääräisiä ominaisuuksia, vain saadaksemme lisää myyntiä.

Ikkuna on herkin kohta kodin ja maailman välissä. Haluamme kantaa vastuun omalta osaltamme suomalaisten perheiden hyvinvoinnista ja mukavasta arjesta.

Lue täältä lisää yrityksestämme.


Tärkeä osa strategiaamme on, että haluamme jatkuvasti parantaa suoritustamme. Tämä näkyy organisaatiossamme kaikilla tasoilla.

Yrityksemme johtaminen perustuu jatkuvaan kehittämiseen. Teemme parannuksia toimintoihin, arvioimme tuloksia ja toteutamme lisäparannuksia. Hyödynnämme aiemmin oppimaamme, mutta emme lepää laakereillamme vaan kerrytämme koko ajan uutta osaamista.

Pienenä yrityksenä voimme kilpailla isojen tehtaiden kanssa suunnittelemalla prosessimme siten, että voimme palvella asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja hyvällä vuorovaikutuksella.