FI | EN | SE
Ikkunaremontti -palvelut seuraavilla alueilla Rovaniemi, Tornio, Oulu, Raahe, Ylivieska, Kajaani, Kokkola, Iisalmi, Toholampi, Kaustinen, Vaasa, Seinäjoki, Äänekoski, Jyväskylä, Kaskö, Virrat, Pori, Rauma, Hämeenlinna, Mikkeli, Imatra, Kouvola, Lappeenranta, Kotka, Hamina, Porvoo, Turku, Salo, Helsinki, Espoo, Vantaa ja Lahti sekä näiden lähialueet.

Ikkunoiden asennus avaimet käteen-palvelunaIkkuna-asentajamme ovat ammattitaitoisia ja hoitavat ikkunoiden asennuksen valmiiksi aina sisäpuolen listoituksia myöten.  Asentajamme myös vievät mennessään vanhat ikkunat pois, jollei toisin sovita. Yleensä asennustyö onnistuu yhden päivän aikana.

Ikkunat voi asentaa myös itse tai työn voi teettää omalla timpurilla. On kuitenkin hyvä huomioida, että takuumme ei korvaa virheellisestä asennustyöstä johtuvaa vauriota. Jos tilaat meidän kauttamme myös asennuspalvelun, takuu kattaa myös asennuksen.

Kysy mittauskäyntiä!

Tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kautta mittauspalvelua monilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Mittauskäynnillä voit keskustella asiantuntijan kanssa millaiset ikkunat ovat sopivat juuri teidän kotiinne tai mökkiinne ja mitä mahdollisia lisävarusteita tarvitsette.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, jos haluaisit asentajamme mittauskäynnille!

Kysy mittauskäyntiä

Ikkunan mittaus

Lue ohjeet ikkunan omatoimiseen mittaamiseen

Ikkunoiden mittaamiseen on olemassa tietyt säännöt, joita tulee noudattaa virheiden välttämiseksi. Perehdy mittausohjeisiin ennen kuin ryhdyt tuumasta toimeen!

Lue ohjeet ikkunan mittaamiseen

Haluatko asentaa ikkunat itse? Katso ohjeet!

Ikkunoiden asennuksen voi suorittaa itsekin, jos on riittävästi tietotaitoa. Asentamiseen ei kuitenkaan kannata ryhtyä yksin, jos ikkunat ovat isoja. Ja asiaan perehtymättä hommaan ei kannata ryhtyä, jottei ikkunoille tai talon rakenteille aiheudu vaurioita. 

On hyvä huomioida myös se, että ikkunat ovat osa talon kantavaa rakennetta. Siksi ikkuna-aukkojen koon muutokset tulee suunnitella huolella ja silloin tarvitaan usein myös rakennuslupa. Ikkuna-aukkojen suurentamisesta ja rakennusluvista voit lukea lisää blogiartikkelistamme.

Ohjeet ikkunan asentamiseen

Asiakastarina:
Omakotitalon ikkunat
asennettiin omatoimisesti

Saaraset suunnittelivat onnistuneen ikkunaremontin, jonka lopputuloksena on valoisa ja vedoton koti,
johon ei enää kantaudu ääniä ulkoa. Kodissa on täydellinen rauha.

Lue, kuinka onnistunut ikkunaremontti toteutettiin!

Lue lisää

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme Sinua suunnittelemaan onnistuneen ikkunaremontin ja laskemme juuri Sinun kodillesi sopivan tarjouksen.
Emme myy mitään ylimääräisiä ominaisuuksia, joita et oikeasti tarvitse. Saat meiltä kilpailukykyiseen hintaan myös erikoismitoitetut ja -muotoillut ikkunat.

Pyydä tarjous!