HR-Ikkunat - Ruhkala Oy

Rovaniemen puutuote toimittaa HR-ikkunat ja ovet pohjoisiin koteihin

Rovaniemen puutuote on HR-ikkunoiden pitkäaikainen yhteistyökumppani Lapissa. Ikkunoita ja ovia myydään koko Lapin alueelle ja toimitetaan niin talotyömaille kuin vaikeapääsyisiin erämaamökkeihin.

Myyntipäällikkö Sampo Kuusela toteaa pitkästä yhteistyöstä HR-ikkunoiden kanssa, että “jos joku homma toimii niin siitä kannattaa pitää kiinni”. 

HR on valmistajana sopivan kokoinen ja yhteydenpito on helppoa. On mukava palvella asiakkaita Lapissa, kun tarjouslaskelmat saadaan tehtaalta nopeasti ja tilaukset lähtevät liikkeelle pian.
Myös reklamaatiot hoituvat sujuvasti. 

HR-ikkunoiden jälleenmyyjä Rovaniemellä jo yli 20 vuoden ajan

Aittatiellä vanhassa makasiinirakennuksessa on toiminut rakennusalan liikkeitä 60-luvulta asti. 

Näissä suorastaan historiallisissa tiloissa Rovaniemen puutuote ryhtyi jatkamaan toimintaa Puutuote Pallarin jälkeen vuonna 2012. Yhä edelleen varttuneemmat asiakkaat saattavat tulla asioimaan “Pallarilla”, joka möi myös omana aikanaan HR-ikkunoita.

Erikoisvalmisteiset ikkunat? Kyllä onnistuu!

HR-Ikkunat on joustava yhteistyökumppani, jolta löytyy erityisosaamista asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. 

Esimerkiksi kerran asiakas tarvitsi lasi-igluihin pienen erän erikoisvalmisteisia viistotettuja tuuletusikkunoita. Isommilla tehtailla ei ole mahdollista tehdä tuotekehitystä yhtä asiakasta varten, mutta HR:n tehtaalla alettiin heti valmistaa prototyyppiä ja pian asiakkaalle esiteltiin juuri oikein mitoitettu avattava ikkuna, jota valmistettiin pieni erä.

Rovaniemen puutuote toimittaa HR-ikkunat ja ovet valmiiksi asennettuna - myös tiettömien taipaleiden päähän erämaahan

Erämaamökeille ikkunat kuljetetaan luonnollisestikin talvella, kun jäinen ja lumipeitteinen maaperä kestää painoa. Ikkunat ja lisätarvikkeet lastataan rekeen ja vedetään moottorikelkalla perille. Kesällä ikkunoita kuljetetaan myös veneellä, mikäli kohteeseen ei muuten pääse.

Oli käynyt sellainenkin tapaus, että ikkuna oli viety erämaahan ja vasta käytössä siinä huomattiin pienen pieni virhe lasissa. Keväällä kelkalla ei enää päässyt paikan päälle, joten oli odotettava seuraavaan talveen, että ikkuna voidaan vaihtaa.

Asentajat hoitavat homman avaimet käteen -periaatteella, mutta halutessaan työmaan timpuri, mökin isäntä tai kätevä emäntä voi suorittaa ikkunoiden asennuksen itsekin. Silloin on vaan hyvä olla tarkkana, että on riittävä osaaminen. Väärin asennetulle ikkunalle aiheutuneita vaurioita ei nimittäin valmistaja korvaa.

Lue täältä ohjeita jos olet kiinnostunut ikkunoiden asentamisesta itse!

Asiantunteva verkkokauppa neuvoo ikkunoiden valinnassa 

Viime keväänä Rovaniemen puutuote käynnisti verkkokaupan ja sen kehittäminen onkin yksi keskeinen lähitulevaisuuden tavoite. 

Verkkokauppiaana Rovaniemen puutuote haluaa profiloitua erikoisliikkeeksi, josta saa laadukkaita tuotteita, varmaa tietoa ja hyvää palvelua.

Suunnitteilla on esimerkiksi laittaa jokaisen tuotteen yhteyteen ohjeet oikeanlaisen ikkunan valintaan ja auttaa näin asiakkaita rakennusprojekteissa eteen päin. Samalla kerrotaan myös lisävarusteista ja niiden käytöstä.

Vaikka rakennusalan verkkokauppamyynti onkin viime vuosina yleistynyt paljon, Rovaniemen puutuotteella ollaan kuitenkin HR:n kanssa samoilla linjoilla siinä, että asiakaspalvelu ei saa kadota kokonaan bittiavaruuteen. 

Ihmisten välinen kohtaaminen ja ikkunoiden ja ovien fyysinen esittely on tärkeää. Mahdolliset ongelmatilanteetkin on mukavampi hoitaa, kun on suora kontakti myyjään ja tietää, kenen kanssa asioi.

Alueellisten kauppiaiden avulla varastotavaraa on myös nopeasti saatavilla eri puolella Suomea! 

Valitse ikkunoihin ominaisuudet oman tarpeesi mukaan

HR valmistaa sekä puuikkunoita että alumiini-puuikkunoita. Puuikkuna sopii jos halutaan perinteistä ilmettä, alumiini taas on pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Tarvitko apua valintaan? Lue lisää puu- ja alumiini-ikkunan valinnasta

Valittavissa on myös joko kiinteät tai avattavat ikkunat. Kiinteiden ikkunoiden etu on huoltamisen helppous, ne ovat siromman ja kevyemmän näköiset. Kiinteät ikkunat sopivatkin hyvin suuriksi maisemaikkunoiksi. Kiinteän ikkunan lämmöneristyskyky on hyvä, kun lasien välissä on eristävä argonkaasu.

Avattavat ikkunat ovat oikea valinta, jos halutaan käyttää ikkunaa tuulettamiseen. Avattavalla ikkunalla saadaan myös aikaan enemmän äänenvaimennusta, kun karmisyvyys on suurempi ja lasien väliin jää enemmän ilmaa. HR RAUHA -mallistossa on äänieristysikkunoita, jolla voidaan tehokkaasti vaimentaa ulkoa tulevaa liikenteen melua.

Ikkunan E-arvo kertoo paljonko lämmitystarvetta yksi neliömetri ikkunaa aiheuttaa. Ikkunoiden valinta vaikuttaa siis lämmityksen suunnitteluun.

Turvalasi tulee lain mukaan olla aina, mikäli ikkunan alareuna on alle 700 mm lattiasta.

Rakentaessa ja remontoidessa tulee valita paloikkuna, mikäli naapuritalo on alle 8 metrin päässä tai rakennuslupakuviin on merkitty paloikkuna. Palosuojalasit suojaavat kuumuudelta ja savulta ja niissä on myös tavallista lasia parempi ääneneristävyys ja auringon suojaus.

Kaikkiin ikkunaratkaisuihin on saatavissa lisäksi huurtumisen esto, itse peseytyvä pinnoite tai auringonsuojaus.

Lisävarusteena HR-ikkunoihin voidaan asentaa kotimaassa valmistetut kaihtimet, pesua varten irrotettavat ristikot, hyönteissuojat, korvausilmaventtiilit ja helat. HR-Ikkunoihin saatavista isävarusteista saat tarkempaa tietoa täältä

Haluatko tietää lisää oikeiden ikkunalasien valinnasta? Löydät ohjeita täältä

Miten otan yhteyttä?

Rovaniemen Puutuotteen yhteystiedot löydät täältä
 
Suoraan HR-Ikkunoihin saat nopeimmin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse:
p. (08) 466 320
myynti@hrikkunat.fi
tai yhteydenottolomakkeellamme

HR-Ikkunat - Kodin ja maailman välissä